“Εγκληματική” η αδιαφορία της διοίκησης Κασιμάτη.Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συμβαίνουν στον Κορυδαλλό

 

Δεν περνά μέρα που οι πολίτες του Κορυδαλλού να μη γίνονται μάρτυρες της παντελούς αδιαφορίας της διοίκησης Κασιμάτη και το μπάχαλο που επικρατεί σε υπηρεσίες , δομές και δραστηριότητες του Δήμου .

Η διοίκηση Κασιμάτη , όχι μόνο επί μήνες έχει αφήσει ανοιχτές και να λειτουργούν χωρίς καμία ενημέρωση τις παιδικές χαρές ενώ ΟΛΕΣ τις έχει χαρακτηρίσει επικίνδυνες και έπρεπε σύμφωνα με την ίδια, από πέρυσι το Μάιο να έχουν ξηλωθεί , αλλά σαν να μην έφτανε αυτό αδιαφορεί παντελώς και για την περαιτέρω μετατροπή τους σε πάρα πολύ επικίνδυνες παγίδες για τα παιδάκια που συχνάζουν σ΄αυτές και παίζουν ανέμελα.

Δίχως να έχει συγκινηθεί μέχρι στιγμής κάποιος εισαγγελέας ( άραγε θα πρέπει να θρηνήσουμε κάποιο θύμα πρώτα 😉 για την ολιγωρία που επιδεικνύουν τόσο η διοίκηση όσο και οι υπηρεσίες του δήμου στη συνέχιση της λειτουργίας των επικίνδυνων παιδικών χαρών , σύμφωνα με τις αποφάσεις των ιδίων αρμοδίων του δήμου , αυτό έχει οδηγήσει κυριολεκτικά στην …αποθράσυνση της αδιαφορίας τους .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει τόσες ημέρες σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο πολυσύσχ

 

ναστη παιδική χαρά του δήμου , της πλατείας Μέμου .

Η παιδική χαρά αυτή ,,επίσης έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνη-ακατάλληλη , όπως και οι υπόλοιπες , σύμφωνα με την απόφαση ( την οποία σε παλαιότερη ανάρτησή μας έχουμε δημοσιεύσει αυτούσια ) του ίδιου του αντιδημάρχου κ. Καλούδη , από τον περασμένο Μάιο ,

Εδώ και μέρες λοιπόν , συνεργείο του δήμου έκοψε ένα από τα μεγάλα δένδρα που υπήρχαν εκεί  και παράτησε κυριολεκτικά εκεί που παίζουν τα παιδιά ένα τεράστιο όγκο κλαδιών και κορμών , όπως επιβεβαιώνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Στην οποία , όπως φαίνεται ,τα κλαδιά είναι αφημένα κυριολεκτικά δίπλα στα παιχνίδια , ούτε καν σε απόσταση μερικών …εκατοστών , τα παιδάκια να παίζουν σ΄αυτά , με όσους κινδύνους να εγκυμονούν και ο δήμος όχι μόνο να μην τα έχει μεταφέρει πάραυτα αυτά τα κλαδιά αλλά ούτε καν ένα προστατευτικό ή έστω μια προειδοποιητική κορδέλα να μην έχει τοποθετήσει.

Ξαναρωτάμε λοιπόν : Ως πότε θα επιτρέπεται σ΄όλους αυτούς τους ΄’αρμόδιους” στο δήμο να αδιαφορούν για την ασφάλεια ακόμη και των μικρών παιδιών μας ;

 
 

About the author

More posts by