Επισκέφθηκε όλα τα σχολεία ο Δημόπουλος ενώ ΚΑΝΕΝΑ ο Κασιμάτης

Επισκέψεις σ΄όλα τα σχολεία ( νηπιαγωγεία , δημοτικά , γυμνάσια , λύκεια) ακόμη και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης “ Δήμος για Όλους” , Γιώργος Δημόπουλος , τις προηγούμενες βδομάδες.

Το πρόγραμμα των επισκέψεών του , διήρκεσε ένα σχεδόν μήνα , αφού κάθε άλλο “ τυπική” ήταν κάθε τους επίσκεψη.

Σε κάθε σχολική μονάδα ο κ. Δημόπουλος , είχε ουσιαστική αλληλοενημέρωση για τα προβλήματα του σχολείου αλλά και τις ολιγωρίες του δήμου στην επίλυσή τους , τόσο με τους διευθυντές όσο και με άλλους εκπαιδευτικούς .

Ήδη , όπως μας δήλωσε , έχει συντάξει μια πλήρη κατάσταση με όλα αυτά τα θέματα , τα οποία καταθέτει στη Δημοτική Αρχή Κασιμάτη, απαιτώντας να δώσει λύσεις , δεδομένου ότι η σχολική χρονιά διανύει πλέον τον τρίτο μήνα . Και δυστυχώς  τα περισσότερα  προβλήματα παραμένουν άλυτα με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης Κασιμάτη.

Επίσης πρόσθεσε  ότι “ με ιδιαίτερη προσοχή ακούσαμε και καταγράψαμε κάθε ανάγκη που μας εξέθεσαν οι Διευθυντές των Σχολείων. Δηλώσαμε πως θα είμαστε αρωγοί στην αδιάκοπη προσπάθειά τους, χωρίς καμία διάθεση μικροπολιτικής, αλλά ξεκάθαρα, επειδή για εμάς η παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα! 

Μέλημα μας ήταν, είναι και θα είναι να διασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο στην ασφάλεια και την υγιεινή των σχολείων που αποτελούντην κοιτίδα του πολιτισμού μας, ανατρέφουν και διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας, δηλαδή την προοπτική και το μέλλον μας.

Θα συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα, με συντροφιά τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα όσα με ευλάβεια σημειώσαμε και χρειάζονται για την σωστή λειτουργία των σχολείων μας.

Στην παιδεία δε χωρούν ούτε μίζερες αντιλήψεις  ούτε εκπτώσεις!».

 
 

About the author

More posts by