Η αδιαφορία της διοίκησης Χουρσαλά έκλεισε το 1ο  Λύκειο που άφησε χωρίς θέρμανση

 

Δεν  έχουν τέλος τα κρούσματα αδιαφορίας που επιδεικνύει η διοίκηση Χουρσαλά , από τους ήδη πέντε  πρώτους μήνες της θητείας της και τα οποία έχουν σοβαρές συνέπειες.

Το πιο πρόσφατο , το κλείσιμο για δυο μέρες ( 22 και 23/1) που αποφάσισε άρον –άρον , η Δημοτική Αρχή Χουρσαλά , μετά τη γενικευμένη κατακραυγή  της σχολικής κοινότητας του 1ου Λυκείου και των γονιών των μαθητών , για την   αδιαφορία που επέδειξε στις συνεχείς εκκλήσεις τους , να επισκευάσει τη βλάβη στη κεντρική θέρμανση του σχολείου .

Αποτέλεσμα , όπως καταγγέλλει , σ΄ανακοίνωση της , η παράταξη « Μαζί για τον Κορυδαλλό» , του Νίκου Κατσούλη , το σχολείο να έχει μείνει επι ημέρες χωρίς θέρμανση , από την περασμένη Πέμπτη 16 του μηνός , που επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες  και  μαθητές και εκπαιδευτικοί  έκαναν  μάθημα σε συνθήκες ψύχους.

Μάλιστα , όπως καταγγέλλει , η  δημοτική παράταξη «δεν κινητοποίησε τη Δημοτική Αρχή ούτε το γεγονός ότι το σχολείο φιλοξενούσε τον διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας, το Σάββατο που μας πέρασε».

Και τελικά , αργοπορημένα , μετά από τις εντονότατες αντιδράσεις , « αποφάσισε να κλείσει το σχολείο για τις επισκευές που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας εντελώς ανεκμετάλλευτο το σαββατοκύριακο που το σχολείο ήταν κλειστό».

Σύμφωνα με την ίδια παράταξη ,   το  συγκεκριμένο  περιστατικό « έρχεται σε συνέχεια παρόμοιου  τον Δεκέμβριο στο 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού».