Η “Ελευθερίας” σήμερα που ο Κασιμάτης έλεγε θα ήταν ..ήδη έτοιμη πριν 3 μήνες

Είναι πλέον  αντιληπτό και στους πιο μικρόνοες , ότι με τερατώδη ψέματα η παράταξη Κασιμάτη στον Κορυδαλλό, παραπλάνησε και υφάρπαξε  από ένα μεγάλο μέρος των πολιτών τη ψήφο τους και έτσι έλαβε το ποσοστό του 38% στον α΄γύρο των δημοτικών εκλογών .

Το πιο εξόφθαλμο και απροκάλυπτο ψέμα ήταν πως τάχα η πλατεία Ελευθερίας θα ήταν έτοιμη τον Ιούνιο…που μας πέρασε.

Επίσης έλεγαν παντού ,σε ομιλίες , συνεντεύξεις και πολυτελή φυλλάδια που  μοίραζαν ότι τάχα  τότε , θα λειτουργούσε και το ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!!!!!

Ήταν τέτοια η ένταση  και το τεράστιο του ψέματος αυτής της προπαγάνδα που είχαν εξαπολύσει , που πολλοί ήταν εκείνοι που θυμήθηκαν τη γνωστή  μέθοδο του Γκαίμπελς.

Δυστυχώς στην παγίδα αυτής της αχαλίνωτης προπαγάνδας έπεσαν θύματα  χιλιάδες  ψηφοφόροι του Κορυδαλλού. Οι οποίοι , ακόμη και βλέποντας την πλατεία γεμάτη μπάζα την ημέρα των εκλογών ,  είχαν  εξαιτίας αυτής της προπαγάνδας τη ψευδαίσθηση ότι μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα ήταν έτοιμη τόσο αυτή όσο και το Μετρό.
“Ποτέ ένας δήμαρχος και μια ολόκληρη παράταξη , δεν θα μπορούσε να κοροιδέψει  κατ΄αυτό τον  τρόπο” , έλεγαν. Διαπιστώνοντας όμως τώρα ότι είναι δυνατόν .

Τρανή απόδειξη η φωτο που δημοσιεύουμε και είναι τραβηγμένη Σάββατο 19 Οκτωβρίου .Σύμφωνα δε μ΄όσα είναι πλέον γνωστά , η πλατεία θα είναι έτοιμη μετά από …μήνες .

Παρ΄όλα αυτά , τόσο ο Κασιμάτης όσο και τα στελέχη του , μέχρι τώρα δεν έχουν  έστω ψελλίσει μια συγνώμη .

Ο ίδιος επέλεξε μετά την ήττα του, το δρόμο της φυγής. Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του , τόσο όσα υποσχόταν όσο και την εμπιστοσύνη -εντολή  εκείνων που τον  ψήφισαν . Και όπως μαθαίνουμε έχει ακόμη το πολιτικό θράσος να κάνει και  …υποδείξεις  σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις, για θέματα της πόλης .

Ούτε όμως και τα εκλεγέντα στελέχη του , που  ήταν  τα ” χωνιά” αυτής της πολιτικά αισχρής προπαγάνδας , στην οποία εξάλλου οφείλουν -σε μεγάλο βαθμό- την εκλογή τους, μέχρι τώρα είχαν την στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσουν συγνώμη . Σαν να μη συνέβη, σαν να μη τρέχει τίποτε με τις επιπτώσεις από τις μεγάλες αυτές καθυστερήσεις. και τα όσα έλεγαν

Είναι τέτοια η αντίληψη από την οποία διακατέχονται,που προφανώς θεωρούν δεν έχουν κανένα λόγο ή  ηθική υποχρέωση να  δώσουν  εξηγήσεις: Έστω να πουν ότι πιάστηκαν και αυτοί “κορόιδα” και δεν το έκαναν συνειδητά .

Αντ’ αυτού πιέζουν και δυστυχώς με τη βούληση του νέου δημάρχου του κ. Χουρσαλά , επανέρχονται στη διοίκηση , σε θέσεις αντιδημάρχων κ.α .

Και όσοι παραμένουν και δεν έχουν αποχωρήσει από την παράταξη Κασιμάτη ,  έχουν τουλάχιστον μέχρι τώρα , προσωπικά από το νέο δήμαρχο αλλά και συνολικά από τη διοίκηση του , μια ιδιότυπη ασυλία για όσα συνέβησαν επί των ημερών τους.

 
 

About the author

More posts by