Η πιο ανίκανη Δημοτική Αρχή , του Κασιμάτη

Ολόκληρο βιβλίο , θα μπορούσε να γράψει κάποιος για την οικτρή κατάσταση της πλατείας Μέμου εξαιτίας της ανικανότητας και των …”οραμάτων” της διοίκησης του Συριζαίου δημάρχου ( αλλά  και πρώην ΠΑΣΟΚ , πρώην ΔΗΜΑΡ), Σταύρου Κασιμάτη.

Σε  όποιο σημείο της και αν κοιτάξει ο οποιοσδήποτε , θα διαπιστώσει κακοτεχνίες , επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών της και βλάβες .

Και όλα αυτά μόλις 4 χρόνια  μετά την ολοκλήρωση της περιβόητης ανάπλασης της , που στοίχισε περισσότερα από …3 εκατομμύρια ευρώ . Αλλά και μόλις ένα μήνα μετά τις …νέες εργασίες …επισκευών της , που κι αυτές  στοίχισαν …δεκάδες χιλιάδες ευρώ .

Για όλα αυτά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία . Οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά στην αδιαφορία , την εγκατάλειψη και την ανικανότητα της διοίκησης Κασιμάτη .

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα , με αυτό που συμβαίνει …βδομάδες τώρα , με ένα ρολόι της ΕΥΔΑΠ, που βρίσκεται επί της πλατείας ( απέναντι από το φούρνο).  Έχει χαλάσει και τρέχει νερό …πλημμύρα στους γύρω δρόμους.

Κανείς , μας κανείς από τη διοίκηση Κασιμάτη , δεν έχει ευαισθητοποιηθεί για να επισκευασθεί . Ούτε ο δήμαρχος , ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  αλλά ούτε και ο  δημοτικός τους σύμβουλος και μέλος  μάλιστα του …ΔΣ της ΕΥΔΑΠ ΑΕ, επίσης Συριζαίος  ( πρώην ΚΚΕ, πρώην ΠΑΣΟΚ) , Γιώργος Μακρινός , παρότι διέρχεται καθημερινά  από εκεί.

Τι να περιμένει λοιπόν κανείς , από κάποιους που δεν κάνουν , ούτε αυτό που ο καθένας  όταν συμβαίνει στο σπίτι του  μεριμνεί να ειδοποιήσει αμέσως να  επισκευασθεί ;

 

 
 

About the author

More posts by