Θα κρύβουν «εκπλήξεις» οι Δημαιρεσίες στον Κορυδαλλό;

Την προσεχή Κυριακή 8 του μηνός, θα πραγματοποιηθούν στον Κορυδαλλό οι Δημαιρεσίες για την εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των νευραλγικών οργάνων , της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής.

Και όπως συμβαίνει συνήθως σε πολλούς δήμους είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για « ξεκαθαρίσματα λογαριασμών»  λόγω της μυστικότητας των ψηφοφοριών .

Δηλαδή να εκδηλωθούν και αποτυπωθούν δυσαρέσκειες , τόσο από το εσωτερικό της διοικούσας παράταξης όσο και της αντιπολίτευσης .

Αν για τη Δημοτική Αρχή  του , ο νέος δήμαρχος κ. Χουρσαλάς , είναι πολύ πιθανόν να ελέγξει μέχρι τότε τις –προσωπικές και μόνο- δυσαρέσκειες που προκάλεσε σε ορισμένους  ο καταμερισμός των έμμισθων και άμισθων  θέσεων που έκανε , για την παράταξη του πρώην δημάρχου Κασιμάτη.

Η οποία ουσιαστικά έχει διασπαστεί ,είναι «αχαρτογράφητες» οι προθέσεις και τακτικές που θα ακολουθήσουν , όσοι είναι απέναντι στον νυν επικεφαλής της ,… Νεοδημοκράτη , κ. Μακρυγιάννη.

Πχ, θα συνεχίσει να είναι μέλος της παράταξης ; Ή θα ανακοινώσει την αποχώρηση της , η μοναδική Δημοτική Σύμβουλος  σ΄αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ ( ο Τσίπρας είχε δώσει επίσημο χρίσμα στον Κασιμάτη) κυρία Καλαμάρη μη αποδεχόμενη ουσιαστικά τη μετατροπή της  σε νεοδημοκρατική παράταξη ή και άλλος από τους διαφωνούντες ;

Θα συμμορφωθούν οι έξι Δημοτικοί της Σύμβουλοι που συνιστούν τη μειοψηφία στην παράταξη αυτή με τις επιλογές των προσώπων , που θα προτείνει ο κ. Μακρυγιάννης ;

Θα συμπεριλαμβάνει η πρόταση του και κάποιους απ΄αυτούς ;

Ή θα τους αφήσει απ΄ έξω  ώστε να προωθήσει  Δημοτικούς του Συμβούλους που έχουν ταχθεί υπέρ της συνεργασίας με  τον Χουρσαλά , ενισχύοντας έτσι τις « γέφυρες» και θα τον « διευκολύνουν» όποτε χρειαστεί σ΄αυτές τις Επιτροπές ;

 
 

About the author

More posts by