Ισχυρότατες στηρίξεις στον Γ. Δημόπουλο και από το φιλελεύθερο χώρο . Μαζί του και ο Βαγενάς

 

 

Νέα ισχυρή στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Κορυδαλλού , Γιώργο Δημόπουλο .

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Κορυδαλλού  της Νέας Δημοκρατίας και  πετυχημένος επαγγελματίας , Στέφανος Βαγενάς , θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  , με το συνδυασμό του , « Δήμος για Όλους».

Η ανακοίνωση –στήριξης του κ. Βαγενά στην υποψηφιότητα του κ. Δημόπουλου ,επιβεβαιώνει σ΄απόλυτο βαθμό την ευρύτατη στήριξη που έχει και από το  φιλελεύθερο χώρο , πιστοποιώντας τη δυναμική νίκης του .

Ήδη στο πλευρό του κ. Δημόπουλου , με δημόσιες ανακοινώσεις τους έχουν  ενταχθεί ο « πατριάρχης»  της κεντροδεξιάς στον Κορυδαλλό , ο διακεκριμένος καρδιολόγος και υποψήφιος δήμαρχος στο παρελθόν ,Κώστας  Νικητόπουλος και  το επίσης  τοπικό κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ και  επικεφαλής της παράταξης , «Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη» , Γιάννης Διάκος

Ο κ. Βαγενάς δήλωσε, ανακοινώνοντας την απόφαση του :

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη πόλη μας. Ήρθε η ώρα ο Κορυδαλλός να κάνει ένα νέο ξεκίνημα!
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, όλοι μας οφείλουμε να αντιπαρατεθούμε στη σημερινή στασιμότητα και τη «διαχείριση» των κάθε λογής συμφερόντων, που εμποδίζουν το άλμα της πόλης μας προς τα εμπρός, στερώντας της την προοπτική που της αξίζει. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, οφείλουμε όλοι μας να δώσουμε δυναμικά παρών , αφήνοντας στην άκρη ευκαιριακά οφέλη, φιλοδοξίες, κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις και προκαταλήψεις. Και αυτό το μήνυμα πρέπει να στείλει το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, αναδεικνύοντας δήμαρχο του Κορυδαλλού τον επικεφαλής του συνδυασμού « Δήμος για Όλους» , Γιώργο Δημόπουλο, με το συνδυασμό του οποίου, όπως και το 2014 έτσι και το 2019, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και στις εκλογές του Μαΐου .»

 
 

About the author

More posts by