Κάνουν δεκάδες προσλήψεις με διορία για αιτήσεις μόνο …48 ώρες, στο Δήμο Κορυδαλλού

Ακολουθώντας πιστά την πολιτική «ηθική» και στάση  Βουλγαράκη ότι « είναι  νόμιμο είναι  και ηθικό» και χωρίς καμία ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου  , που να πληροφορεί οτιδήποτε σχετικό , ο Δήμος Κορυδαλλού, προβαίνει σε προσλήψεις – εξπρές.

Έχοντας αναρτήσει τη σχετική απόφαση μόνο στον Πίνακα Ανακοινώσεων και στη Διαύγεια- όπως είναι η minimum υποχρέωση  από το νόμο –η συνδιοίκηση Χουρσαλά – Δημόπουλου , προσλαμβάνει 35 άτομα  ( παρακάτω οι ειδικότητες)  με συμβάσεις 4 μηνών , χωρίς  ουσιαστικά ο  σχετικός διαγωνισμός να  μαθευτεί ευρέως.

Ξεχνώντας τι κατάγγειλε  στο παρελθόν για τη Διοίκηση Κασιμάτη , πράττοντας τα ίδια και …χειρότερα .

Χαρακτηριστικό είναι τι συμβαίνει με το διαγωνισμό   και για τον οποίον οι σχετικές αιτήσεις από τους  ενδιαφερόμενος ξεκίνησαν  σήμερα Τετάρτη 9 του μηνός και λήγουν …αύριο Πέμπτη 10 του μηνός :

Σε χρόνο  dt

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός λοιπόν εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε  τη… Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου .

Το μεσημέρι της …Τρίτης 8 του μηνός  (3.16μμ) αναρτήθηκε στη διαύγεια η  απόφαση του δημάρχου , Νίκου Χουρσαλά , για τον διαγωνισμό και το χρονικό όριο , μόλις των δυο ημερών για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων  ( Δηλαδή Τετάρτη- Πέμπτη).

Είναι ξεκάθαρο , ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Κορυδαλλού , αποκλείεται από αυτό το διαγωνισμό :

Μόνο οι « ημέτεροι» και όσοι «διαβάζουν» καθημερινά τις αποφάσεις που αναρτά ο δήμος στη « Διαύγεια», που σημαίνει αν όχι κανείς  ( πλην των Δημοτικών Συμβούλων) , ελαχιστότατοι, το πληροφορήθηκαν .

Ακόμη όμως και να ενημερώθηκαν από την Τρίτη το απόγευμα , για να συμμετάσχει κάποιος σε έναν διαγωνισμό , έχοντας διορία μόλις 48 ώρες , είναι σχεδόν ανέφικτο να συγκεντρώσει όλα τα χαρτιά που απαιτούνται για την υποβολή της σχετικής αίτησης .

Η άλλη “δυνατότητα” που είχαν είναι ή ” τυχαία” ή καθημερινά πηγαίνουν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου και έτσι τη διάβασαν ή καθημερινά επισκέπτονται τη σχετική ” υποομάδα” στην ιστοσελίδα του Δήμου , όπου αναρτήθηκε .

                                                            Η αντιπολίτευση

Τι λέει για όλα αυτά  η αντιπολίτευση που σιωπά  στο σύνολο της ; Τα επικροτεί ;Ή το θεωρεί άνευ αξίας;

Επίσης στη συγκεκριμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής , οι εκπρόσωποι των παρατάξεων  « Πολίτες για τον Κορυδαλλό» , « Μαζί», « Λαική Συσπείρωση»  , που συμμετείχαν , ρώτησαν πότε θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός που ενέκριναν ;  Επίσης πόση θα είναι η χρονική διάρκεια υποβολής των σχετικών αιτήσεων;

Με δεδομένη την ανεργία που μαστίζει την πόλη μας αλλά και την ανάγκη διασφάλισης της  φερεγγυότητας – από ηθικής πλευράς του συγκεκριμένου διαγωνισμού , απαίτησαν να υπάρξει από το Δήμο , πλήρη ενημέρωση των πολιτών , με ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου κ.α ;

Αν ναι τι απάντηση έλαβαν ; Αν ΟΧΙ γιατί δεν το έπραξαν;

 

                             Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες αναλυτικά του διαγωνισμού είναι οι εξής :

Οδηγοί Απορριμματοφόρων Δ.Ε. 5

Οδηγός Αυτοκινήτου Δ.Ε. 1

Τεχνίτες Οικοδομικών Εργασιών Δ.Ε. 3

Υδραυλικός Δ.Ε. 1

Ηλεκτρολόγος Δ.Ε. 1

Τεχνίτης Σιδεράς – Αλουμινάς Δ.Ε. 1

Εργάτες Καθαριότητας Υ.Ε. 8

Εργάτες Γενικών Καθηκόντων Υ.Ε. 12

Διοικητικός Π.Ε. 2

Διοικητικός Τ.Ε. 1 Η

 
 

About the author

More posts by