Και …βόδια βόσκουν στους δρόμους του Κορυδαλλού επί Κασιμάτη

Μετά τα …άλογα που “ έβοσκαν” στους …κάδους απορριμμάτων της λεωφόρου Ποταμού , στο Σχιστό Κορυδαλλού , τώρα και …βόδια .

Επί ημερών Κασιμάτη , στον Κορυδαλλό, συμβαίνει ότι πιο απίθανο μπορεί να χωρέσει ο νους ενός ανθρώπου.

Όπως και τότε λοιπόν , ο δήμαρχος , κ. Κασιμάτης , δεν είχε πάρει χαμπάρι και κινητοποιήθηκε μόνο όταν η οργή του κόσμου έφτασε στο απροχώρητο και ξεχείλισε το διαδίκτυο από τις σχετικές φωτογραφίες με την αγέλη των αλόγων να “ βόσκουν” στα παρτέρια της λεωφόρου ή από σκουπιδοτενεκέδες. Το ίδιο συνέβη και τώρα…με το κοπάδι , των 10-12 τεράστιων αγελάδων να περιφέρεται ανενόχλητο στους δρόμους της περιοχής .Ακόμη και να μπαίνει στις αυλές σπιτιών δύσμοιρων κατοίκων της περιοχής .

Για άλλη μια φορά έτσι αποκαλύφθηκε ότι η διοίκηση Κασιμάτη , είναι “κλεισμένη” στα πολυτελέστατα γραφεία της και δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στην πόλη.

Ο ίδιος ο κ. Κασιμάτης έδειχνε και λες ότι έβλεπε …εξωγήινο ή του μίλαγαν στα ….κινέζικα και προσπαθούσε να καταλάβει , ακούγοντας έναν αγανακτισμένο πολίτη της περιοχής , να παίρνει το λόγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να καταγγέλλει την ύπαρξη του κοπαδιού και να περιγράφει το τι συμβαίνει εκεί .

Στην αρχή , ως συνήθως , επιχείρησε να δικαιολογηθεί , διακόπτοντας (!) τον πολίτη , που μόλις είχε ξεκινήσει την περιγραφή , λες και δεν ήθελε καν να ακούσει. Του είπε λοιπόν ότι έπρεπε να απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία Περιβάλλοντος του δήμου .

Όταν όμως ο κάτοικος του απάντησε ότι επανειλημμένα το έχει πράξει αυτό και ότι η υπηρεσία που προίσταται ο πιο στενός τους συνεργάτης , Γρηγόρης Γουρδομιχάλης , του έλεγε να καλέσει το “100”, έσπευσε να καλυφθεί πίσω από αυτόν τον ισχυρισμό . Λέγοντας ότι “ η αστυνομία είνα υπεύθυνος και παντελώς αναρμόδιος ο δήμος”, αποποιούμενος , όπως και σ΄άλλες περιπτώσεις τις ευθύνες που του αναλογούν ως δήμαρχος αλλά και του δήμου.

“ Ξεχνώντας” τόσο εκείνος όσο και ο κ. Γουρδομιχάλης , τι συνέβη με τα άλογα και αποδείχθηκε ότι ο δήμος τελικά μετά την χλέβη και κατακραυγή τα περισυνέλλεξε . Και όχι μόνο αυτό αλλά πλήρωσε και ειδική εταιρία για να ταμαζέψει , μεταφέρει και φροντίσει. Άραγε ο νόμος για τα βόδια είναι …διαφορετικός;

Όχι βέβαι α. Αλλά προσέφυγαν στην παντελώς ανεύθυνη για τη δημόσια υγεία και δημόσια ασφάλεια προσφιλή αυτή τακτική τους, αποποιούμενοι τις υποχρεώσεις τους που ρητά και κατηγορηματικά απορρέουν από την παρ. 2 του άρθρου 17 του Ν. 4056/12 για την περισυλλογή (το μάζεμα δηλαδή) των ανεπιτηρήτων παραγωγικών ζώων .

 
 

About the author

More posts by