Και μετά θέλει και « λίμνες» ο Κασιμάτης όταν δεν είναι ικανός ούτε για τα συντριβάνια

«Σε καταστροφή οδηγούνται σημαντικές υποδομές του Κορυδαλλού . Αιτία  κυρίως η έλλειψη συντήρησης και απαξίωση τους , από την απερχόμενη  τωρινή ηγεσία του Δήμου» .

Αυτό καταγγέλλει η εφημερίδα » ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ» , στο τελευταίο της φύλλου  και τονίζει τα εξής :

«Την ώρα λοιπόν που διατυμπανίζει ότι θα φτιάξει και …λίμνες στον Κορυδαλλό ( λες κι αυτό ήταν από τις πρώτες ανάγκες που έχει η πόλη), ρημάζουν ή παραμένουν αχρησιμοποίητα τα υπάρχοντα συντριβάνια στις πλατείες του Κορυδαλλού . Και  παρότι για την κατασκευή τους δαπανήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ .

Ένα απ΄αυτά είναι το μεγάλο συντριβάνι στην είσοδο του Δημαρχείου.

Παρότι κατασκευάστηκε μόλις …πριν πέντε χρόνια …

Παρότι  κόστισε …χιλιάδες ευρώ

Παρότι κατασκεύασαν ακόμη και …γέφυρα για να το « απολαμβάνουν» τάχα περιδιαβαίνοντας την οι πολίτες και επίσης κόστισε… ένα « τσουβάλι» χρήματα  …

Παρότι   είναι ακριβώς κάτω από το παράθυρο των πολυτελέστατων γραφείων του ίδιου του Στ. Κασιμάτη και των αντιδημάρχων του και των το βλέπουν καθημερινά …

Το έχουν αφήσει  να … «αραχνιάζει» και να είναι στην άθλια κατάσταση που πιστοποιεί και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε .

Αυτά είναι τα « έργα» επί διοίκησης Κασιμάτη. Η οποία τώρα έχει το πολιτικό θράσος να ζητεί και πάλι  από τους πολίτες να τον εκλέξει δήμαρχο.

Γιατί λέει ότι δεν του …φθάνουν, τα  σχεδόν 13 χρόνια ( μια ολόκληρη ζωή ) που διοικεί . Και θέλει άλλα …4 χρόνια, για να ολοκληρώσει  το « έργο» και το « όραμα» του.

Ποιος αυτός που δημόσια το 2006 όταν πρωτοεξελέγη δεσμευόταν ότι θα έκανε μόνο …δυο θητείες και μετά θα αποχωρούσε.

Την « αξία» όμως των δεσμεύσεων που δίνει ο Στ.Κασιμάτης πριν από κάθε εκλογές  , τη γνωρίζουν πλέον πολύ καλά οι πολίτες του Κορυδαλλού.Καμία !»

 

 

 
 

About the author

More posts by