Και μετά το νέο μακελειό εξακολουθεί να σιωπά για την επικίνδυνη κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού , ο Συριζαίος Κασιμάτης

Τα πάντα για να μην προκαλέσει  οποιοδήποτε πρόβλημα ή « δυσαρέσκεια» στην κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ , εξακολουθεί να πράττει ο επίλεκτος ψηφοφόρος και θιασώτης της , Σταύρος Κασιμάτης , δήμαρχος Κορυδαλλού .

Ο  Σ. Κασιμάτης , που επανειλημμένα δημόσια έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τη σημερινή κυβέρνηση και  στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού , έχει δηλώσει ότι την ψηφίζει και στηρίζει ,σιωπά , όπως και σ΄ άλλα θέματα , για την εκρηκτική  κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές του Κορυδαλλού , με τεράστιους κινδύνους για την ίδια την ασφάλεια των δημοτών του.

Όπως δεν είπε κιχ για την πρόσφατη απόδραση κρατουμένων από τη μάνδρα των φυλακών , που είναι σε απόσταση κυριολεκτικά  μόλις …7 μέτρων από τις πόρτες  των όμορων σπιτιών , έτσι και τώρα σιωπά για το   ( 7/3) μακελειό στο Ψυχιατρείο των Φυλακών .

Ούτε καν συγκάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση έστω κι ενός ανώδυνου ψηφίσματος διαμαρτυρίας. Και το χειρότερο , ούτε καν ενημέρωσε ή αναφέρθηκε  καθόλου σ΄αυτό .

Αντίθετα  με τον  Σ. Κασιμάτη  , οι προκάτοχοί του , σ΄ανάλογες περιστάσεις , με σειρά πρωτοβουλιών που αναλάμβαναν  ( έκτακτες συνεδριάσεις , συγκεντρώσεις, διαβήματα στο υπουργείο Δικαιοσύνης κά ) απαιτούσαν και πετύχαιναν τη λήψη άμεσων μέτρων .

Από τις κινητοποιήσεις αυτές  καταργήθηκαν και απομακρύνθηκαν οι Φυλακές Ανηλίκων καθώς και ένα μέρος των γυναικείων φυλακών  ,μεταφέρθηκαν  αλλού επικίνδυνοι κακοποιοί , ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας κά .

 
 

About the author

More posts by