Καλούν για «ενημέρωση» τους γονείς και βγάζουν προεκλογικούς λόγους οι Κασιμάτης – Γαλανοπούλου καταγγέλλει ο Δημόπουλος    

paid _kassim_galanΒαρύτατη καταγελία κατά της Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη , εξέδωσε ο συνδυασμός « Δήμος για Όλους» ,   του  υποψηφίου Δημάρχου , Γιώργου Δημόπουλου .
Η παράταξη αφού επισημαίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια η παρουσία του κ. Κασιμάτης ήταν  παντελώς ανύπαρκτη  η παρπυσία του , όλα τα προηγούμενα χρόνια  καταγγέλλει ότι  τα έχει μετατρέψει σε χώρο της προεκλογικής του δραστηριότητας .
Σύμφωνα με την ανακοίνωση- καταγγελία του κ. Δημόπουλου , ο κ. Κασιμάτης  και η αρμόδια  για τους παιδικούς σταθμούς  δημοτική σύμβουλος , τους καλούν για ενημέρωση και εκεί  τους ζητούν τη …ψήφο τους Ο κ. Δημόπουλος,  κάνει λόγο για « καπηλεία» και  «πολιτική  ευτέλεια».
Αναφέρει συγκεκριμένα , στην καταγγελία του , ο κ. Δημόπουλος :
« Μας επισκέφθηκε στα γραφεία του συνδυασμού μας,αντιπροσωπεία από γονείς που καλέστηκαν σε συγκέντρωση  στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου μας, για  να καταγγείλουν κάτι πρωτοφανές και αδιανόητο που βίωσαν:
Τους προσκάλεσαν με μια ανυπόγραφη  ανακοίνωση για συγκέντρωση γονέων & κηδεμόνων κι αντί για αυτό,  βρέθηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση του απερχόμενου δημάρχου Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτη.
Τα στοιχεία τους είναι στην διάθεσή σας, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία της καταγγελίας τους. Όπως μας δήλωσαν, αισθάνονταιαγαναχτισμένοι, όχι μόνο για το περιεχόμενο της προεκλογικής εν τέλει συγκέντρωσης που χωρίς  ντροπή προσκαλέστηκαν να παρευρεθούν αφήνοντας τις δουλειές τους, αλλά κυρίως γιατί εξαπατήθηκαν, αφού οι ίδιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενημέρωσης για  θέματα που όπως υπέθεταν θα αφορούσαν  στα παιδιά τους.
Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, το να προσκαλείς γονείς και κηδεμόνες σε συγκέντρωση γονέων  και να τους μετατρέπεις σε προεκλογικό ακροατήριο καπηλευόμενος  την ευκαιρία, είναι απερίφραστα καταδικαστέο και δείγμα  πολιτικής  ευτέλειας.
Είναι προσβολή προς τους γονείς – δημότες (και μη δημότες) που παρευρίσκονται σε αυτήν την διαδικασία, προκειμένου να ενημερωθούν από τις παιδαγωγούς των παιδιών τους και να συζητήσουν μαζί τους, να καταλήγουν όμηροι του απερχόμενου δημάρχου Κασιμάτη  και της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Ελένης  Γαλανοπούλου, για να ακούσουν τις μεταξύ τους υπερφίαλες  φιλοφρονήσεις, καθώς και την εξύμνηση των «έργων & ημερών» της διοίκησης του δήμου.
Όπως πληροφορηθήκαμε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε όλα τα τμήματα των παιδικών σταθμών του δήμου μας.
Η παρουσία δε του κ. Κασιμάτη στους Παιδικούς Σταθμούς ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια ανύπαρκτη.  Εσχάτως ανακάλυψε την ύπαρξή τους, πέραν της συμμετοχής του στην  ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους, με κίνητρο την παροχή ρεπό, για να εξασφαλίσει την  παρουσία τους  σε αυτήν.  Είναι η απόλυτη απουσία μέτρου και ευπρέπειας να αναγκάζεις και τους εργαζόμενους να περιμένουν να τελειώσουν τα λογύδρια, ως αργά το βράδυ,  για να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά που μόνο εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλά, αυτή της ενημέρωσης των γονιών από τα χείλη των πλέον ειδικών και αυτών που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας με τα παιδιά τους, διαπαιδαγωγώντας τα. Κι όλα αυτά να διαδραματίζονται την στιγμή που λείπουν από  τους βρεφονηπιακούς  & παιδικούς σταθμούς υλικά, είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι  μήνες, τα τμήματα από αύριο θα λειτουργούν χωρίς προβλεπόμενο και  απαιτούμενο  προσωπικό. Είναι  υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών- δημοτών, είναι υποβιβασμός του πολιτικού επιπέδου που επιβάλλεται να μας διακρίνει  στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε, είναι  ξεπεσμός του πολιτικού πολιτισμού που μας αξίζει. Ας αφήσουμε τους δημότες να κρίνουν, να συγκρίνουν, να αξιολογήσουν και να αποφασίσουν»

 
 

About the author

More posts by