Κανένας από τους 45.0000 Κορυδαλλιώτες δεν ήταν κ. Κασιμάτη ισάξιος των στελεχών σας Κοσμίδη – Καλούδη-Βράκα για να καταθέσετε πλήρη συνδυασμό ;  

dimarxeio korydallou _kass_kosm_brak_kal

Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό της παράταξης του απερχόμενου Δημάρχου Κορυδαλλού , Σταύρου Κασιμάτη.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,διαπιστώνουν όπου απευθύνονται ότι η ανταπόκριση της κοινωνίας του Κορυδαλλού  στο πρόσωπο του κ. Κασιμάτη, κάθε άλλο παρά ανταποκρίνεται σ΄αυτό που τους περιγράφει ή « πληροφορεί» το επιτελείο του , με δήθεν «αξιόπιστες » εκτιμήσεις». Και απαίτησαν σαφείς εξηγήσεις για το λόγο για τον οποίο δεν κατατέθηκε πλήρης συνδυασμός από την παράταξή τους .

Σ΄ αντίθεση με τον κ. Δημόπουλο, που στο ψηφοδέλτιό του  , συμπεριέλαβε 82 αλλά και οι άλλοι Δήμαρχοι της περιοχής – όσους δηλαδή προβλέπει ο νόμος – ο κ. Κασιμάτη μετά βίας βρήκε …62  .

Οι « εξηγήσεις» που δόθηκαν για να «διασκεδάσουν» και να καλύψουν το πρωτοφανές , στα δημοτικά χρονικά  του Κορυδαλλού , Δημοτική Αρχή , να μην μπορεί να συμπληρώσει πλήρες ψηφοδέλτιο , επέτεινε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Η  κύρια « δικαιολογία» ήταν ότι δεν ήθελαν να «φορτώσουν» το ψηφοδέλτιο με  «μη ικανούς»,

Αν αυτό απηχεί και την άποψη του κ.Κασιμάτη , θα πρόκειται τότε για μια τεράστια προσβολή προς την κοινωνία και το εκλογικό σώμα του Κορυδαλλού .

Ο κ. Κασιμάτης , οφείλει να εξηγήσει δημόσια γιατί δεν κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο :

Επειδή  δεν  το θεωρούσε απαραίτητο , επειδή  δεν μπόρεσε λόγω αρνήσεων ή επειδή εκτιμά ότι από τους υπολοίπους 45.000 ψηφοφόρους του Κορυδαλλού , δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ  ισάξιος με όσους συμπεριέλαβε , όπως τα στελέχη του κκ Κοσμίδης , Βράκας , Καλούδης  κ.α ;

Η σιωπή του , θα επιβεβαιώνει τους υποστηρικτικούς προς αυτόν μηχανισμούς ( διαδικτυακούς και μη), που διακινούν την προσβλητικότατη αυτή  άποψη

 

Επίσης  η άλλη αστεία δικαιολογία που ακούγεται  ότι « δεν πρόκανε», εάν όντως ευσταθεί σημαίνει ότι εξαρχής η «λίστα» που απευθύνθηκε ήταν πολύ περιορισμένη .

Και  όχι φυσικά  γιατί  δεν γνώριζε άλλους 20 ικανούς , πράγμα αδύνατον για  κάποιον που είναι αντιδήμαρχος και δήμαρχος για σχεδόν 20 χρόνια στην πόλη ,  αλλά διότι δεν ήθελαν σ΄όσους το πρότεινε.