Καταγγέλλουν Κασιμάτη-Γουρδομιχάλη ότι άφησαν «διαλυμένα» τα σχολεία

Άθλια υποστηρίζει τώρα η Δημοτική Αρχή Χουρσαλά ,ότι ήταν  η κατάσταση των σχολείων , όταν αποχώρησε η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη.
Η τωρινή διοίκηση , παρά την εξόφθαλμα , αγαστή σχέση και συνεργασία που έχει με την εναπομείνασα παράταξη Κασιμάτη και προσωπικά τον τωρινό επικεφαλής της , Γρηγόρη Γουρδομιχάλη,, ο οποίος όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αντιδήμαρχος Παιδείας , “θυμήθηκε” ξαφνικά και καταγγέλλει ότι παρέλαβε σε « διάλυση» τα περισσότερα σχολεία .
Με αναρτήσεις κάθε τόσο στα κοινωνικά δίκτυα , στελέχη της παράταξης Χουρσαλά – εκλεγμένοι ή όχι_ προπαγανδίζουν το « έργο» που κάνουν στα « εγκαταλελειμμένα» από άποψης επισκευών , «επί χρόνια», σχολεία, όπως λένε και γράφουν.
Κάποιοι εξ΄ αυτών όμως δεν περιορίζονται εκεί. Περιδιαβαίνουν τα στέκια του Κορυδαλλού , «ξυλεύοντας» κυριολεκτικά τον κ. Γουρδομιχάλη, κατηγορώντας τον για « αδιαφορία» και « ανικανότητα».
Όπως έλεγε χαρακτηριστικά …εις , θεωρούμενος και ως ο « εξ απορρήτων» του κ. Χουρσαλά , ήταν τόση η « αδιαφορία» του κ. Γουρδομιχάλη , που ούτε τους σωλήνες ύδρευσης που είχαν χαλάσει δεν επιδιόρθωναν επί ημερών του , με αποτέλεσμα σχολεία να πληρώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ , στην ΕΥΔΑΠ.
Άραγε τι λένε για όλα αυτά η παράταξη « Κασιμάτη» και ο κ. Γουρδομιχάλης;

 
 

About the author

More posts by