Καταγγέλλουν Fake  παλαιοκομματικές υποσχέσεις της διοίκησης Κασιμάτη

 

 

Είναι τέτοιος τελικά ο πανικός της ήττας που έχει καταβάλλει τη διοίκηση του  σε αποδρομή ( πρώην ΠΑΣΟΚ , πρώην ΔΗΜΑΡ) , νυν Συριζαίου ( μέχρι πότε και αυτό άραγε; )  δημάρχου  Κορυδαλλού , Σταύρου Κασιμάτη, που εκτίθεται κραυγαλέα από τα κάθε λογής «ταξίματα» που δίνει.

Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρει-επισημαίνει στο τελευταίο της φύλλο, η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ . Γράφει συγκεκριμένα:

«Τους πολιτικούς  της δεκαετίας του …΄50 , θυμίζει η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου .

Για να υφαρπάξει λίγα ψηφουλάκια δεν διστάζει να υποσχεθεί ξεδιάντροπα ότι θα κάνει  ότι της ζητούν.

Όπως δηλαδή εκείνοι οι πολιτικάντηδες που  έχουμε διαβάσει ότι  γύρναγαν περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας και  υπόσχονταν στους αφελείς ψηφοφόρους  και « θάλασσα θα σας φέρουμε» .

Ή δεχόμενοι στα Πολιτικά τους Γραφεία  ψηφοφόρους έλεγαν μπροστά τους στον κομματάρχη τους… « γράψτον για σπίτι». Οι απονήρευτοι ψηφοφόροι έτσι που μπορεί να είχαν πάει για ένα ήσσονος σημασίας ρουσφέτι ,  έφευγαν ευτυχισμένοι , στάζοντας μέλι για τον πολιτευτή, που χωρίς να του το ζητήσουν από μόνος του, τους … προσέφερε ολόκληρο σπίτι  .

Γιατί δεν ήξεραν ότι η φράση –εντολή του πολιτευτή  « γράψτον για σπίτι» ήταν μια σκέτη κοροιδία .

Έτσι λοιπόν , έρχεται  και η διοίκηση Κασιμάτη και υπόσχεται …πάρκο σκύλων , στα δέκα στρέμματα των πρώην φυλακών .

Μάλιστα το σχετικό δελτίο  τύπου που αναφέρει ότι θα κατασκευάσει εκεί πάρκο σκύλων , το συνοδεύει και από τη μακέτα ( την οποία εμείς αναδημοσιεύουμε παράπλευρα για το λόγο του αληθές).

«Στην ανατολική πλευρά του πάρκου θα δημιουργηθεί ένα καλαίσθητο αίθριο με καθιστικά, , ενώ στην δυτική θα υπάρχει ένας περιφραγμένος χώρος για εκτόνωση σκύλων», γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου .

Όμως σ΄αυτήν  τη μακέτα του έργου  , που …διθυραμβικά ανακοίνωσε ο Σ. Κασιμάτης , πουθενά , μα …πουθενά δεν υπάρχει ότι θα γίνει  πάρκο σκύλων Και όχι μόνο στη μακέτα . Αλλά  ούτε στη μελέτη , με την οποία έγινε ο διαγωνισμός . Και  που υποχρεωτικά με βάση ότι προβλέπει αυτή η μελέτη θα κατασκευάσει ο εργολάβος , που ανέλαβε το έργο .

Παρ΄όλα αυτά  ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ  το « υποσχέθηκαν» !» καταλήγει , αναφέροντας το σχετικό δημοσίευμα,

 
 

About the author

More posts by