Λεηλατούν ακόμη και τις εκκλησίες στον Κορυδαλλό ενώ η ανίκανη διοίκηση Κασιμάτη αδιαφορεί

 

Στο έλεος των ληστών και διαρρηκτών είναι ο Κορυδαλλός . Η τραγική και  ανίκανη διοίκηση Κασιμάτη ,αδιαφορεί και σ΄αυτό παντελώς.

Με τις διαρρήξεις σε σπίτια να είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και  με τα αλλεπάλληλα κρούσματα σπασίματος βιτρινών σε καταστήματα τους εμπορικού εμπορικού , η ανίκανη Δημοτική Αρχή ,  όχι μόνο δεν θέτει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και δεν παίρνει και καμία πρωτοβουλία για να  υπάρξει επαρκής αστυνόμευση στον Κορυδαλλός.

Αντίθετα , ο μόνος  και σ΄αυτό , απ΄όλες τις παρατάξεις που έχει καταγγείλει , έχει εκδώσει ανακοινώσεις και έχει κάνει διαβήματα στις τοπικές διοικήσεις της αστυνομίας , είναι ο επικεφαλής της παράταξης  » Δήμος για Όλους» και υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού , Γιώργος Δημόπουλος .

Προφανώς ο  παντελώς αναξιόπιστος πολιτικά , πρώην ΠΑΣΟΚ , πρώην ΔΗΜΑΡ και όψιμα  νυν ΣΥΡΙΖΑ , Στ. Κασιμάτης, δεν θέλει να δυσαρεστήσει την κυβέρνηση που το έδωσε την πολιτική της υποστήριξη για τις  Δημοτικές Εκλογές του Μαίου . Γι αυτό ούτε καν ψελλίζει μια ελάχιστη διαμαρτυρία.

Αποκορύφωμα της δράσης των συμμοριών των ληστών που λυμαίνονται τον Κορυδαλλό , ήταν η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου.

Οι ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ διαρρήκτες μπήκαν από την πλευρά της οδού Χαριλάου Τρικούπη  αφού έκοψαν  τα σίδερα που είχε η πόρτα.

Το χτύπημα του συναγερμού τους απέτρεψε να λεηλατήσουν όλες τις εικόνες από τα χρυσαφικά ( αφιερώματα των πιστών) που είχαν και πρόλαβαν να κλέψουν μόνο τα πολύτιμα στολίδια  μιας μόνο εξ΄αυτών .

Δυστυχώς , τα  τελευταία χρόνια δεν είναι η μοναδική φορά που  η εκκλησία του Αγ. Γεωργίου γίνεται στόχος  ιερόσυλων .

Άραγε αυτή τη φορά ο δήμαρχος και τα στελέχη του , που σε κάθε θρησκευτική εορτή ,παρουσιάζονται και «κορδώνονται» μπροστά από το ιερό.

 

 
 

About the author

More posts by