Μαχητική συγκέντρωση Δημόπουλου κατά της «κεραίας» στον Αί –Γιωργη

 

 

Μπροστά ,  έχει μπει  για πολλοστή φορά , ο επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους» και υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού , Γιώργος Δημόπουλος , σ΄ένα ακόμη σημαντικό  θέμα  και ενάντια στην ηχηρή απουσία κι εδώ , του κλεισμένου στο  στον » πύργο» του ,  απερχόμενου δημάρχου Σ.Κασιμάτη.

Την Πέμπτη  21 Μαρτίου , στις 7 μμ , πραγματοποιεί συγκέντρωση στη συμβουλή των οδών Αβέρωφ και Πόντου , στην πλ. Αγίου Γεωργίου , με  αίτημα να απομακρυνθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας που έχει τοποθετηθεί απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο , την εκκλησία και τα γύρω σπίτια ( απόσταση μόλις 10 μέτρων)  και  είναι » καμουφλαρισμένη» ως καπνοδόχο.

Ο ίδιος  ο κ. Δημόπουλος , έχει δώσει εξάλλου  σκληρό αγώνα ενάντια στις παράνομες κεραίες . Όσο ήταν αντιδήμαρχος , είχε “κατεβάσει” πάνω από δέκα , στο  Σχιστό , στον Άνω Κορυδαλλό και την υπόλοιπη πόλη.

Για την αντίσταση του αυτή και δράση , είχε συλληφθεί επανειλημμένα από την αστυνομία  και έχει καταδικαστεί από τα τα δικαστήρια , χωρίς αυτό ωστόσο ποτέ να τον έχει πτοήσει .

Και για την περίπτωση της εν λόγω κεραίας , ο κ. Δημόπουλος , ήταν εκείνος που ενημέρωσε γραπτά για την ύπαρξη της  , αρχές Φεβρουαρίου τη Δημοτική Αρχή , που δεν είχε κάν πάρει « χαμπάρι»  ενώ με ανακοινώσεις που είχε διανείμει  ο  ίδιος από τότε  στους κατοίκους της περιοχής , επισήμανε όλα αυτά .

Ο κ. Δημόπουλος , αύριο, θα υπογραμμίσει την έμπρακτη  αποφασιστικότητα του  για την προάσπιση της υγεία των κατοίκων  και τη σθεναρή του στάση  στην « ασυδοσία των κεραιών τηλεφωνίας» , τονίζοντας ότι «οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη των πολυεθνικών αυτών εταιριών»

 
 

About the author

More posts by