Με τον Δημόπουλο υποψήφιος ο Διάκος . Ακολουθούν κι άλλες σημαντικές στηρίξεις

Μια σημαντικότατη ισχυρή στήριξη και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του , των Δημοτικών Εκλογών του  ερχόμενου Μαίου , πέτυχε , ο υποψήφιος Δήμαρχος , Γιώργος Δημόπουλος  .Ενώ  το αμέσως επόμενο διάστημα , σύμφωνα με πληροφορίες , θα ανακοινωθούν κι άλλες που θα σηματοδοτούν τη συγκρότηση ενός ισχυρότατου, πολυσυλλεκτικού και ανεξάρτητου ψηφοδελτίου.

Ο Γιάννης Διάκος, επικεφαλής της παράταξης «Κορυδαλλός Πρώτη πόλη», ανακοίνωσε την απόφαση του να συμπαραταχθεί μαζί του και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του “Δήμος για Όλους”, στις ερχόμενες  δημοτικές εκλογές .

«Ο Γιώργος Δημόπουλος είναι ένας βαθύτατα Δημοκρατικός άνθρωπος με αξίες και ιδεώδη, γνώσεις και αγώνες», δήλωσε ο κ. Διάκος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 βρίσκουν την πόλη του Κορυδαλλού μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία την

οποία οφείλει και πρέπει να αδράξει:

-Ευκαιρία αλλά και ιστορική αναγκαιότητα να κερδίσει το χαμένο χρόνο που κάποιοι δεν αξιοποίησαν καταλλήλως.

-Ευκαιρία να δημιουργήσει, να εκσυγχρονιστεί και να γίνει ζηλευτή όπως τόσες άλλες πόλεις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές.

-Ευκαιρία γιατί πλέον συνενώνονται μπροστά σε αυτό το νέο εγχείρημα όλες οι δημοκρατικές και φιλελεύθερες δυνάμεις του τόπου αποδεικνύοντας περίτρανα, ίσως για πρώτη φορά, πως οι κομματικές ταυτότητες που μόνον διχασμό και διχόνοια έφεραν τόσα χρόνια, μπήκαν επιτέλους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Διάκο για τη σημαντικότατη αυτή απόφαση του. Μια απόφαση, που όπως είπε ο κ. Δημόπουλος, επιβεβαιώνει περίτρανα ότι υπερέχουν για τον κ. Διάκο από κάθε τι άλλο, η αγάπη του για την πόλη του Κορυδαλλού και η βούληση του για ένα καλύτερο μέλλον γι αυτήν. Για έναν Κορυδαλλό, ο οποίος θα κάνει να αισθάνεται υπερήφανος κάθε δημότης του, σε κάθε περιοχή του.

Ολόκληρο το μήνυμα -δήλωση στήριξης και ένταξης του κ. Διάκου στην παράταξη ” Δήμος για Όλους” του Γιώργου  Δημόπουλου,  έχει ως εξής:

“Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 βρίσκουν την πόλη του Κορυδαλλού μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία την οποία οφείλει και πρέπει να αδράξει:

Ευκαιρία αλλά και ιστορική αναγκαιότητα να κερδίσει το χαμένο χρόνο που κάποιοι δεν αξιοποίησαν καταλλήλως.

Ευκαιρία να δημιουργήσει, να εκσυγχρονιστεί  και να γίνει ζηλευτή όπως τόσες άλλες πόλεις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές.

Ευκαιρία γιατί πλέον συνενώνονται μπροστά σε αυτό το νέο εγχείρημα όλες οι δημοκρατικές και φιλελεύθερες δυνάμεις του τόπου αποδεικνύοντας περίτρανα, ίσως για πρώτη φορά , πως οι κομματικές ταυτότητες που μόνον διχασμό και διχόνοια έφεραν τόσα χρόνια, μπήκαν επιτέλους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αναφέρομαι βεβαίως στη σύμπλευση του δικού μας συνδυασμού με εκείνον του Γ. Δημόπουλου, ενός βαθύτατα Δημοκρατικού ανθρώπου με αξίες και ιδεώδη, γνώσεις και αγώνες.

Στόχευση και κοινό όραμα μας είναι μια πόλη που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των κατοίκων της και όχι μια πόλη – θύλακα κομματικών και προσωπικών εξυπηρετήσεων.

Μια πόλη αντάξια της ιστορίας της, του πολιτισμού της και όχι μια πόλη, ξεχασμένη από την  πολιτεία αλλά και από τους κατοίκους της, οι οποίοι βιώνουν την υποβάθμιση της μέρα με τη μέρα.

Η συνεργασία των δυο συνδυασμών οι οποίοι τόσα έχουν προσφέρει με την εμπειρία και τη γνώση τους ο καθένας από το δικό του μετερίζι,  ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΓΓΥΟ για την επιτυχία αυτού του στόχου, αυτού του ΟΡΑΜΑΤΟΣ, αυτού του ΟΝΕΙΡΟΥ.

Είναι βέβαιο ότι από μηχανής Θεοί δεν υπάρχουν ούτε μαγικές ράβδοι για την αυτόματη επίλυση των προβλημάτων.

Μόνο η δική σας θέληση και δράση και η δίκη μας όρεξη για δουλειά θα μας επιτρέψουν να υλοποιήσουμε αυτό το ΟΡΑΜΑ.

Μια νέα μέρα ξημερώνει για όλους μας!!!

Ας την ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ όλοι μαζί!!!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

About the author

More posts by