Μόνο ο Δημόπουλος δημοσιοποίησε το  Πόθεν  Έσχες

Μια σημαντική ανακάλυψη έκανε η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ .Κανείς , εκτός του  κ, Δημόπουλου , από όλους τους υποψηφίους δημάρχους του Κορυδαλλού , που  είναι ήδη εκλεγμένοι ( δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι) , δεν έχει αναρτήσει το πόθεν έσχες τους στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου,

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα για να το διασταυρώσουμε διαπιστώσαμε ότι σχεδόν το σύνολο των δημοτικών συμβούλων  του  απερχόμενου δημάρχου , Σ. Κασιμάτη και όσοι σχεδόν είχαν γίνει αντιδήμαρχοι  ( όπως οικονομικών , τεχνικών έργων κλπ) , ΠΟΤΕ  δεν έχουν αναρτήσει τα πόθεν έσχες τους . Ακόμη και ο ίδιος ο Σ. Κασιμάτης, έχει πάψει να το πράττει από το 2016.

Γιατί άραγε ; Έχουν τόσα πολλά , που φοβούνται μη γίνουν στόχος εκβιαστών ; Ή συμβαίνει κάτι άλλο ;

Γράφει συγκεκριμένα η εφημερίδα :

«Τα  ( πολυτελέστατα  σε αρκετούς)   ιμάτια τους  « κόβουν» μιλώντας για  « διαφάνεια κ.α  ο  θλιβερός για τον Κορυδαλλό ,απερχόμενος δήμαρχος , Σ. Κασιμάτης και όλα τα πρωτοπαλίκαρα του στη Δημοτική Αρχή καθώς και ο  Ν. Χουρσαλάς .

Όμως ΚΑΝΕΙΣ απ΄αυτούς δεν έχει αναρτήσει δημόσια  το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους .

Ο μόνος που το έχει πράξει είναι  ο Γιώργος Δημόπουλος . Το ανάρτησε μάλιστα στο επίσημο site  του Δήμου .

« Η διαφάνεια δεν είναι λόγια . Είναι πράξη» τονίζει και προσθέτει:

« Η διαφάνεια για μένα είναι και θα είναι αδιαπραγμάτευτη! Και η εδραίωση της διαφάνειας διασφαλίζεται μόνο με την πιστή τήρηση της υφισταμένης νομοθεσίας»

Επίσης  καλεί τους άλλους συνυποψηφίους του καθώς και όλα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης Κασιμάτη , να πράξουν το ίδιο για να γνωρίζουν οι πολίτες , όπως ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.Θα το …τολμήσουν εκείνοι;».

 
 

About the author

More posts by