Μόνο ο Συριζαίος Κασιμάτης βρήκε ότι τα έκαναν «τέλεια» αυτός και η Δούρου για τον ιό του Νείλου

 

Τι και αν κάθε βδομάδα αυξάνεται η  λίστα των θανάτων από τον ιό του Νείλου .

Τι και αν και στον Κορυδαλλό  έχει καταγραφεί κρούσμα.

Τι και αν οι πολίτες του Κορυδαλλού –αλλά και της υπόλοιπης Αττικής- πέρασαν φέτος  ένα καλοκαίρι εφιάλτη με σμήνη των κουνουπιών να εφορμούν εναντίον του .

Τι και αν ΟΛΗ η Αυτοδιοίκηση με προεξέχουσα την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) , που είναι το κορυφαίο θεσμικό όργανο της Αυτοδιοίκησης , καταγγέλλει από την αρχή του καλοκαιριού την περιφερειάρχη Δούρου για ολιγωρία και αδράνεια σ΄ότι αφορά τους απαραίτητους ψεκασμούς . Καθώς και για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων στην αντιμετώπιση του ιού.

Τι και αν η διοίκησή του , δεν έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα επίσημα ότι υπήρξε και στον Κορυδαλλό κρούσμα  αφήνοντας στο « σκοτάδι» τους πολίτες .Αρκούμενη απλώς στην επαναδημοσίευση των γενικών οδηγιών του ΚΕΕΛΠΝΟ . Και αυτό με τεράστια καθυστέρηση και αφού είχε το ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοινώσει , στα μέσα Αυγούστου , ότι υπήρξε κρούσμα του ιού του Νείλου και στον Κορυδαλλό.

Τι και αν ακόμη και τότε , όχι μόνο συνέχισαν αμέριμνοι τα μπάνια τους , ο κ. Κασιμάτης και οι λοιποί, αλλά δεν συγκάλεσαν και καμία σύσκεψη για τη λήψη έκτακτων μέτρων , ενημέρωσης των πολιτών κ.α .

Τι και αν μέχρι τότε άφηναν να υπάρχουν λιμνάζοντα νερά στα συντριβάνια , ακόμη και με πνιγμένη γάτα μέσα σ’ αυτό, όπως της πλατείας Αγ. Γεωργίου , όπου κάθε μέρα εκατοντάδες πολίτες και κυρίως μικρά παιδιά , έπαιζαν ή κάθονταν αμέριμνα.

Τι  και αν δεν έκαναν κανένα ψεκασμό τον Απρίλιο , το Μάιο , σε φρεάτια ,συντριβάνια και άλλα σημεία , όπως όφειλαν να κάνουν και που τότε πρέπει να γίνονται πριν επωασθούν τα αυγά των κουνουπιών .

Τι και αν όχι ψεκασμούς δεν έκαναν στους κάδους αλλά  ούτε καν  τους  έχουν  πλύνει μέχρι τώρα όλους και  η μπόχα των οποίων από την απλυσιά «πνίγει» τις γειτονιές.

Τι, τι , τι , τι !

Ο γνωστός ΣΥΡΙΖαίος  δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης , σε απόλυτη ταύτιση και σ΄αυτό  με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , δήλωσε στην προ ημερών  συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου , ότι ο δήμος Κορυδαλλού , τα έπραξε όλα και έγκαιρα!Χωρίς καμία αιδώ και ντροπή!

 

 
 

About the author

More posts by