Να γιατί «πνίγεται» ο Κορυδαλλός σε κάθε βροχή . Τα φρεάτια έχουν γίνει σκουπιδότοποι

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κορυδαλλός για άλλη μια φορά πνίγηκε κυριολεκτικά με την πρώτη καταιγίδα , όπως συνέβη το περασμένο Σάββατο .

Πέραν από τα καιρικά φαινόμενα , βασική αιτία είναι η παντελής ανικανότητα της διοίκησης Κασιμάτη.

Πέραν της  ανυπαρξίας ακόμη  αγωγών ομβρίων στο μεγαλύτερο μέρος του Κορυδαλλού , μετά από 12 και πλέον χρόνια που είναι στη διοίκηση του Δήμου , η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη , δεν φροντίζει ούτε και για τα στοιχειώδη.

Άλλη μια απόδειξη η σχετική φωτογραφία  που δημοσιεύουμε και η οποία είναι σημερινή ( 25/6).

Ο σκπουπιδότοπος αυτός δεν είναι σε κανένα απομακρυσμένο σημείο του δήμου . Είναι στην οδό Κοραή , στο ύψος της Ασκληπιού , ένα μόλις στενό κάτω από την πλατεία Αγ. Γεωργίου

Πολύ σωστά , αρκετοί απο σας , θα πείτε «να ήταν μόνο αυτό στην πόλη» . Και έχετε δίκιο.

Αν όμως το αναφέρουμε είναι διότι έχει σχηματιστεί πάνω από  σχάρα ομβρίων υδάτων ! Και δείχνει πως ούτε αυτό το στοιχειώδες δεν έχει πράξει η διοίκηση Κασιμάτη :

Να καθαρίσει έστω τις  σχάρες που υπάρχουν σε ελάχιστους δρόμους . Ώστε να  μπορούν να απορροφούν τα νερά της βροχής και να μη μετατρέπονται οι δρόμοι του Κορυδαλλού σε  χειμάρρους με την πρώτη ψιχάλα .

Και αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αυτή  η αδιαφορία και ανικανότητα της διοίκησης Κασιμάτη , από την στιγμή κατά την οποία , συνέβησαν όσα συνέβησαν το Σάββατο και ενώ έχει εκδοθεί από την ΕΜΥ νέο  έκτακτο δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων . Που σημαίνει ότι έπρεπε να είχε λάβει όλα αυτά τα απαραίτητα μέτρα .

 

 
 

About the author

More posts by