Ξεκίνησαν  τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Κορυδαλλού. Οι εγγραφές συνεχίζονται

 

koinoniko frontistirio dimou korydallou

Από σήμερα ξεκίνησαν , τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Κορυδαλλού. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε χώρους σχολείων με την βοήθεια εθελοντών καθηγητών, δασκάλων, φοιτητών αλλά και γονέων οι οποίοι αναλαμβάνουν την διοικητική υποστήριξη και λειτουργία σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Κορυδαλλού.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί για τρίτη συνεχή χρονιά για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την οργάνωση τμημάτων μελέτης, μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με την παροχή υποστήριξης στα φιλολογικά μαθήματα, στα μαθηματικά, την φυσική και τη χημεία. Επίσης για πρώτη χρονιά προγραμματίζονται και ξενόγλωσσα μαθήματα.

Τέλος, φέτος ο Δήμος εξασφάλισε την υποστήριξη ιδιωτικών Φροντιστήρια της πόλης, τα οποία ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση του Δημάρχου, θα παρέχουν ειδικές υποτροφίες δωρεάν φοίτησης σε μαθητές Γ’ Λυκείου με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στην ανώτατη εκπαίδευση.

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα συνεχιστούν, ενώ δεκτές γίνονται και αιτήσεις εθελοντών. Ιδιαίτερη ανάγκη υπάρχει για καθηγητές Μαθηματικών, καθώς και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτητές, διορισμένους ή αδιόριστους, καθώς και συνταξιούχους.  Πληροφορίες και αιτήσεις μαθητών και εθελοντών στο site του Δήμου, www.korydallos.gr καθώς και στα 210 4990410 & 210 4990455.

 

 
 

About the author

More posts by