Ξεφτίλα. Τα πήρε όλα πίσω ο Κασιμάτης για την Πόντου με γελοίες δικαιολογίες μετά την κατακραυγή

Σε πραγματικό κόλαφο γι αυτήν εξελίχθηκε τελικά η επιδίωξη της ανεκδιήγητης διοίκησης Κασιμάτη για τη μετατροπή της οδού Πόντου , σε μια δεύτερη “ Αθηνάς” με τη μονοδρόμηση εκείνης.
Μετά από κινητοποιήσεις τεσσάρων μηνών των κατοίκων και της παράταξης “ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” , του Γιώργου Δημόπουλου τα πήρε όλα πίσω με γελοίες δικαιολογίες , διαψεύδοντας ακόμη και τον ίδιο τον εαυτό της .
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 28/2 , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , έφθασε στο σημείο ο ο ίδιος ο κ.Κασιμάτης , να δηλώσει ότι ήταν λάθος η μελέτη τελικά που το 2009 είχε αναθέσει σε μελετητικό γραφείο .
Η μελέτη αυτή , που τώρα τη βγάζει …άχρηστη , την πλήρωσε όμως από τα χρήματα των δημοτών . Και είναι εκείνη που όλους αυτούς του μήνες έσκιζε τα ιμάτιά του , τόσο αυτός όσο και ο αρμόδιος δημοτικό του σύμβουλος , Γρηγόρης Γουρδομιχάλης , επιδείκνυαν στους εξεγερθέντες κατοίκους της οδού Πόντου και τους ζητούσαν να την …ασπαστούν .
Αλήθεια τώρα , πως διαπίστωσαν ότι ήταν λάθος ; Τους το είπε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ; Και αν ναι γιατί δεν τους το έλεγε τότε για να μην παραληφθεί και πληρωθεί ; Ή έστω τον περασμένο Νοέμβρη , όπου αιφνιδιαστικά οι Κασιμάτης-Γουδομιχάλης προσπάθησαν να την υλοποιήσουν ; Υπάρχει κάποιο σχετικό έγγραφο από την υπηρεσία ; Ή τελικά πήγαν σε καμία …χαρτορήκτρα και τους το είπε ;
Διότι ούτε ο κ. Κασιμάτης , έχει τέτοιες γνώσεις , συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ είναι ο άνθρωπος , ούτε κανένα άλλο αρμόδιο στέλεχος του . Ο κ. Γουρδομιχάλης καθηγητής σε σχολείο και ο κ. Καλούδης ( αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων) απόφοιτος Λυκείου και επίσης συνταξιούχος υπάλληλος του ΙΚΑ.
Προφανώς λοιπόν ΚΑΝΕΙΣ δεν τους το είπε . Απλώς μπροστά στον ξεσηκωμό όλων των κατοίκων της περιοχής , έκαναν στροφή 180μοιρών ( και όχι 360ο όπως λέει ο πολιτικός αρχηγός του κ. Κασιμάτη , ο κ. Τσίπρας).
Και με αστείες -γελοίες δικαιολογίες , που τους εκθέτουν βαρύτητα και αποκαλύπτουν τον παιδαριώδη τρόπο με τον οποίο διοικούν την πόλη , ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ , δηλώνοντας ότι ακυρώνεται οριστικά ο τόσο επικίνδυνος για την περιοχή σχεδιασμός τους.

 
 

About the author

More posts by