Οι άλλοι επενδύουν στην εκπαίδευση και ο Κασιμάτης… τα “καμαρώνει”

Η τελμάτωση στην οποία έχει οδηγήσει τον Κορυδαλλό η διοίκηση Κασιμάτη , είναι σε τέτοιο βαθμό , που οι πολίτες του θεωρούν “όνειρα απατηλά” όλα εκείνα που πράττουν καθημερινά οι άλλοι δήμοι.

Ένα απ΄αυτά είναι η αρρωγή των δήμων αυτών προς τα σχολεία και το υψηλό επίπεδο συνεργασίας με τις σχολικές κοινότητες και τους διευθυντές των σχολικών μονάδων τους.

Αντίθετα λοιπόν με τον Κορυδαλλό , που ο κ. Κασιμάτης έχει ορίσει πολιτικό υπέυθυνο τον κ. Γουρδομιχάλη , ο οποίος βρίσκεται στα δικαστήρια για προσωπική του υπόθεση με εκπαιδευτικούς και με αρκετούς διευθυντές οι σχέσεις του είναι κάκιστες , στους άλλους δήμου , η μεταξύ τους συνεργασία είναι άριστη.

Ένας εξ΄αυτών των δήμων είναι το Μαρούσι , όπου συχνά -πυκνά , δήμαρχος και διευθυντές έχουν συναντήσεις ( όπως η εικόνα της φωτο )  όπου τίθενται και επιλύονται πάραυτα ζητήματα καθημερινότητας που στον Κορυδαλλό θέλουν …μήνες .

Επίσης ο δήμαρχος του , Γιώργος Πατούλης , σ΄αντίθεση με τον κ. Κασιμάτη που δηλώνει ότι έχει “ζεστά” 3 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του δήμου του και τα κρατά εκεί για να τα “καμαρώνει” προφανώς , επενδύει τα διαθέσιμα στην αναβάθμιση της ποιότητας σπουδών.

Έτσι πρόσφατα ενίσχυσε 14 δημοτικά σχολεία και 12 νηπιαγωγεία με 50

φορητούς υπολογιστές ( laptop) ενώ πέρυσι είχε εξοπλίσει όλα τα δημοτικά με150 σταθερούς υπολογιστές .

Γι αυτόν και άλλους πολλούς λόγους , η διοίκηση Κασιμάτη , πρέπει να φύγει.

 
 

About the author

More posts by