Οι πιέσεις Δημόπουλου έσωσαν  άστεγο . Παντελώς ανίκανη η  διοίκηση Κασιμάτη

 

Δείγμα γραφής για το τι θα πράττει αν εκλεγεί δήμαρχος , αποτελούν τα  όσα έπραξε , ο επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους», Γιώργος Δημόπουλος  για έναν δυστυχή συνάνθρωπό του , άστεγο , στον Κορυδαλλό .

Οι πιέσεις που άσκησε προς πάσα κατεύθυνση ο κ. Δημόπουλος , αποδείχθηκαν κυριολεκτικά Σωτήριες γι αυτόν .

Ο κ. Δημόπουλος ,  μόλις πληροφορήθηκε το δράμα που ζούσε ο άνθρωπος αυτός , απευθύνθηκε προς πάσα αρμόδια αρχή και το δημοσιοποίησε εκτενέστατα.

Μάλιστα , ο κ.Δημόπουλος ,για τις ενέργειες του αυτές ,  δέχθηκε  δημόσια , αήθη κατά πολλούς , επίθεση από γνωστό στέλεχος της διοίκησης Κασιμάτη , ο οποίος όπως τελικά και η αρμόδια αντιδήμαρχος , αποδείχθηκαν ότι  ούτε καν γνώριζαν τι προβλέπει ο νόμος σε μια τέτοια περίπτωση .Ή στη χειρότερη περίπτωση γνώριζαν αλλά ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ , όπως όφειλαν και ορίζονταν εκ του νόμου .Και αυτό όταν η παράταξή τους , ασκεί τη διοίκηση στο δήμο εδώ και  σχεδόν ….13 χρόνια.

Ωστόσο , οι ενέργειες του κ. Δημόπουλου  είχαν άμεσο αποτέλεσμα .Ο άστεγος που αντιμετώπιζε και πολύ σοβαρά προβλήματα με εντολή εισαγγελέα , μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται πλέον σε νοσοκομείο

Αντίθετα με τη διοίκηση Κασιμάτη , που γνώριζε τι συμβαίνει και δεν είχε πράξει ΟΛΑ όσα έπρεπε – και αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ εύκολο_για να δώσει ένα αίσιο τέλος στην τραγωδία που βίωνε ο συμπολίτης της.

Ο ηλικιωμένος άστεγος , ζούσε επί μήνες – με τα χιόνια και τον καύσωνα , μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου .Εκεί έτρωγε, εκεί κοιμόταν , εκεί αφώδευε με ότι αυτά συνεπάγονταν σε βάρος του ίδιου αλλά και τη δημόσια υγεία .

 
 

About the author

More posts by