Ούτε όλο το ψηφοδέλτιο δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ο Κασιμάτης. Με 20 λιγότερους απ΄όσους προβλέπει ο νόμος

dimarxeio korydallou - kassimatis alli foto

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών …επισφραγίζει από τώρα , το λειψό ψηφοδέλτιο που κατέθεσε ο απερχόμενος δήμαρχος , Σταύρος Κασιμάτης.

Το κλίμα αποδοκιμασίας και απόρριψης τόσο του ιδίου όσο και του καθεστωτικού συστήματός του , από την κοινωνία του Κορυδαλλού , επιβεβαιώθηκε περίτρανα με την παντελή αδυναμία του , να συμπληρώσει όλες τις θέσεις του ψηφοδελτίου  που προβλέπει ο νόμος.

Πρόκειται για κάτι το πρωτοφανές , αφού μέχρι τώρα στα δημοτικά χρονικά του Κορυδαλλού , ουδέποτε υπήρξε Δημοτική Αρχή , η οποία να μην έχει μπορέσει να καλύψει όλες τις θέσεις των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων .

Από τις 82 θέσεις που προβλέπει ο  νόμος , έχει καλύψει , με όσους ανακοίνωσε στη συγκέντρωσή του – διότι ακόμα ΔΕΝ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ( γιατί άραγε;) τα ονόματά τους –  μόλις 62.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας , ο κ. Κασιμάτης , στις κρούσεις που έκανε  για να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του , έπεσε σε βροχή αρνήσεων .

Μια ακόμη περίτρανη  ομολογία για το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην πόλη σε βάρος τους, είναι  το γεγονός ότι ο κ. Κασιμάτης , δεν έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα ούτε μια περιοδεία  .

Αντίθετα η μέχρι τώρα προεκλογική του «παρέμβασή»  …εξαντλείται  κάθε  βράδυ να βρίσκεται  , σε κάποιο διαφορετικό καφέ της πόλης  και πάντα με συγκεκριμένα άτομα που απαρτίζουν το  κλειστό « σύστημά» του.

 
 

About the author

More posts by