Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών …επισφραγίζει από τώρα , το λειψό ψηφοδέλτιο που κατέθεσε ο απερχόμενος δήμαρχος , Σταύρος Κασιμάτης.
Το κλίμα αποδοκιμασίας και απόρριψης τόσο του ιδίου όσο και του καθεστωτικού συστήματός του , από την κοινωνία του Κορυδαλλού , επιβεβαιώθηκε περίτρανα με την παντελή αδυναμία του , να συμπληρώσει όλες τις θέσεις του ψηφοδελτίου που προβλέπει ο νόμος.
Πρόκειται για κάτι το πρωτοφανές , αφού μέχρι τώρα στα δημοτικά χρονικά του Κορυδαλλού , ουδέποτε υπήρξε Δημοτική Αρχή , η οποία να μην έχει μπορέσει να καλύψει όλες τις θέσεις των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων .
Από τις 82 θέσεις που προβλέπει ο νόμος , έχει καλύψει , με όσους ανακοίνωσε στη συγκέντρωσή του – διότι ακόμα ΔΕΝ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ( γιατί άραγε;) τα ονόματά τους – μόλις 62.
Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας , ο κ. Κασιμάτης , στις κρούσεις που έκανε για να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του , έπεσε σε βροχή αρνήσεων .
Μια ακόμη περίτρανη ομολογία για το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην πόλη σε βάρος τους, είναι το γεγονός ότι ο κ. Κασιμάτης , δεν έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα ούτε μια περιοδεία .
Αντίθετα η μέχρι τώρα προεκλογική του «παρέμβασή» …εξαντλείται κάθε βράδυ να βρίσκεται , σε κάποιο διαφορετικό καφέ της πόλης και πάντα με συγκεκριμένα άτομα που απαρτίζουν το κλειστό « σύστημά» του.
Πρόσφατα σχόλια