Πήγαν μόνο 10 από τους 62 στον Γουρδομιχάλη

Γύρισε την  « πλάτη» της , η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στις τελευταίες εκλογές  του συνδυασμού , του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού , Στ, Κασιμάτη, « Πολίτες για τον Κορυδαλλό» , στις μεθοδεύσεις του  Δημοτικού Συμβούλου του , Γρηγόρη  Γουρδομιχάλη , να αναδειχθεί επικεφαλής της παράταξης.

Στην κοπή πίτας που διοργάνωσε , παρά τη διαφωνία του τέως Δημάρχου , από τους 62 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους παρέστησαν   ελάχιστοι , περίπου δέκα .

Οι υπόλοιποι , με την ηχηρή απουσία τους , έστειλαν μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν ή να αποτελέσουν μέρος των αυστηρά προσωπικών φιλοδοξιών  του κ. Γουρδομιχάλη .

Ούτε κανένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους –εννέα- της παράταξης , που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί παρέστη .

Και από τους εναπομείναντες έξι από το σύνολο των 15 Δημοτικών Συμβούλων , στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο , απουσίασαν και είναι απέναντι  σ΄όλα αυτά , δυο : Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης  και η Ελευθερία Ξένου-Βράκα.

Που σημαίνει ότι ακόμη και αν « ευδοκιμήσει» από τους τέσσερις η ανάδειξη του κ. Γουρδομιχάλη ως επικεφαλής , θα υπάρξει σίγουρα νέα αποχώρηση –ανεξαρτητοποίηση  Δημοτικών Συμβούλων από τη συγκεκριμένη παράταξη . Καθιστώντας ισχνότατη τη δύναμη της , στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο ίδιος ο κ. Γουρδομιχάλης , είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια που επιχειρεί ν΄αναδειχθεί επικεφαλής σ΄ ένα συνδυασμό , που έχει ιδρύσει …κάποιος άλλος.

Το ίδιο είχε πράξει και όταν έχασε τις εκλογές ο επίσης τέως Δήμαρχος Στέφανος Χρήστου και εκείνος τότε ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του .

Η σθεναρή όμως αντίδραση  του ίδιου του κ. Χρήστου ,εκμηδένισε παντελώς τις μεθοδεύσεις του.

Μάλιστα εκ των πρωταγωνιστών τότε  ενάντια στα σχέδια Γουρδομιχάλη , ήταν η Δημοτική Σύμβουλος  Ελένη Γαλανοπούλου –Γιαννούλη , η οποία  τώρα είναι εκείνη που τον υποστηρίζει …φανατικά!

Μαζί με τη Μαρία Δραγώνα –Καλαμάρη , η οποία πάντα ήταν φίλη και στενότατη πολιτική συνεργάτιδα του κ. Γουρδομιχάλη , συμμετέχοντας από το …204 στη διοίκηση της Κίνησης «Πρωτοβουλία πολιτών Κορυδαλλού» που έχει ιδρύσει ο κ. Γουρδομιχάλης .

Τέλος με τον κ. Γουρδομιχάλη συμπλέει για …ανεξήγητους –κατά πολλούς_ λόγους και ο Δημοτικός Σύμβουλος , Σπύρος Αγιώτατος . Ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε  δεχθεί σφοδρότατες επιθέσεις από τον κ. Γουρδομιχάλη και δημόσια , σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , παρότι ήταν στον ίδιο συνδυασμό τότε !

 

 
 

About the author

More posts by