Πανικός Κασιμάτη από την αποχώρηση Δημόπουλου. Συγκαλεί εκτάκτως τη δημοτική ομάδα

ΔΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Την εναπομείνασα δημοτική του ομάδα συγκαλεί απόψε στις οκτώ , ο Δήμαρχος , Σταύρος Κασιμάτης , σε μια απέλπιδα προσπάθειά του , να φανεί « αλώβητος» από την  αποχώρηση Δημόπουλου και  την  επιστολή –κόλαφος για τα « πεπραγμένα» της ηγεσίας του , που του απέστειλε.

Όλοι όμως γνωρίζουν τόσο εντός της παράταξης όσο και σ΄όλο στο Δημαρχείο , ότι η παραίτηση και αποχώρηση Δημόπουλου ήταν ισχυρότατο πλήγμα στην καταρρέουσα Δημοτική του Αρχή και στον ίδιο προσωπικά . Ο οποίος πλέον έχει αυτό-απομονωθεί σ΄ένα στενότατο κύκλο προσώπων .

Στην αποψινή συνεδρίαση ,ο κ. Κασιμάτης  αναμένεται , να ζητήσει,  απ΄ όσους παραστούν « όρκους»  πίστεως και στήριξης προς το πρόσωπό του και πολύ πιθανόν να τους ζητήσει να υπογράψουν και  σχετική δήλωση . Στο πίσω μέρος του μυαλού του , έχει βεβαίως τη συμπεριφορά που ο ίδιος είχε επιδείξει   λίγους μήνες πριν τις εκλογές του 2006 απέναντι στον τότε Δήμαρχο , Στέφανο Χρήστου .Όταν είχε υπογράψει ανάλογο κείμενο και « εν μια νυκτί» στη συνέχεια καταπάτησε  την υπογραφή- του , αποχωρώντας από την παράταξη και ιδρύοντας δικό του συνδυασμό .

Ο σχεδιασμός αυτός είναι όμως αμφιβόλου επιτυχίας δεδομένου ότι η δημοτική ομάδα του μοιάζει με « καζάνι που βράζει».

Γι αυτό , πληροφορίες κάνουν λόγο , για την  παρουσία στη συνεδρίαση και προσώπων πέραν των δημοτικών συμβούλων , για να δημιουργηθεί  κλίμα « πίεσης» προς όποιους θα μπορούσαν να αντιταχθούν στο σχεδιασμό αυτό . Κάτι όμως που είναι βέβαιον ότι θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πολύ πιθανόν να έχει και απρόοπτες …συνέπειες.

Εάν αυτό δεν συμβεί το ρόλο των «Ηρακλειδών» του « στέμματός» του , θα αναλάβουν οι « συνήθεις» , Χριστοφορίδης , Μακρινός , Μάνου και  ένα –δυο άλλοι.

 

 
 

About the author

More posts by