Παραιτείται  αύριο ο Κασιμάτης;   

Έκτακτη συνεδρίαση της παράταξης του  συγκαλεί αύριο  ο απερχόμενος δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης , για να ανακοινώσει την παραίτηση του , όπως αναφέρουν πηγές προερχόμενες από το συνδυασμό του .

Ο κ. Κασιμάτης , που  θωρούσε παραπάνω από …βέβαιη την επανεκλογή του και μάλιστα από τον …πρώτο κιόλας γύρο , τελικά ηττήθηκε από το Νίκο Χουρσαλά και τη δημόσια -καθοριστική στήριξη που προσέφερε στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο , στον κρίσιμο β΄γύρο ,  ο τρίτος σε δύναμη συνδυασμός της πόλης , « Δήμος για Όλους» του Γιώργου Δημόπουλου.

Ωστόσο από τις πηγές δεν διευκρινιζόταν αν θα παραιτηθεί από δήμαρχος ή από επικεφαλής τους συνδυασμού ή  από δημοτικός σύμβουλος στη νέα δημοτική περίοδο , δηλαδή δεν θα ορκιστεί .

Όποιο κι αν ισχύσει απ΄αυτά  ή ακόμη και τα …τρία ,θα  επιβεβαιωθεί αύριο από τις ανακοινώσεις του ιδίου για τις αποφάσεις που  ήδη έχει λάβει .

Το ενδιαφέρον στην αυριανή συνεδρίαση θα είναι η στάση που θα τηρήσουν οι επανεκλεγέντες κυρίως   δημοτικοί του σύμβουλοι – στενοί συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια .

Επίσης αν η σχετική συζήτηση υπεισέλθει και στα αίτια  της συντριβής του , με τον κίνδυνο βέβαια να γίνει « Κούγκι » λόγω του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξης .

 
 

About the author

More posts by