Πολιτική δικαίωση των καταγγελιών Κασιμάτη κατά Χρήστου η στήριξη του από τον πρώην δήμαρχο;

Άργησε « κάπως» αλλά τελικά η πολιτική «δικαίωση» δεν άργησε να έρθει , απ΄ ότι φαίνεται για τον νυν δήμαρχο Κορυδαλλού , Σταύρο Κασιμάτη .
Το μακρινό « 2006» και όσα συνέβησαν τότε δηλώνει παρών στον τωρινό  β΄γύρο των δημοτικών εκλογών του Κορυδαλλού .
Και υπενθυμίζει  σ΄όλους  τί είχε συμβεί  τότε  και προπαντός  τι έλεγε ο Στ.Κασιμάτη , επί χρόνια μετά την εκλογή του για τον μεγάλο ηττημένο τότε και « μέντορα» του, Στ.Χρήστου.
Πριν λίγες ώρες , ο τότε δήμαρχος ,κ. Χρήστου ,  με δήλωση του , ανακοίνωσε ότι ενόψει των εκλογών της Κυριακής στηρίζει στον β΄γύρο των εκλογών τον Στ.Κασιμάτη.
Τον Στ. Κασιμάτη , που το 2006, τον κατηγορούσε ( τον κ. Χρήστου) δημόσια και  ζητούσε και πέτυχε την καταψήφιση του για αλαζονεία , οικογενειοκρατία , για απραγία , για κακοδιαχείριση και μέχρι πριν λίγο καιρό  ότι άφησε τότε ένα δήμο « καμένη γη» με τεράστια χρέη που εκείνος εξυγίανε και ανόρθωσε .
Άραγε  αυτά  δεν τα είχε  υπόψη ή τα  έχει «λησμονήσει» ο κ. Χρήστου , όταν στην τωρινή του ανακοίνωση  δηλώνει ότι ψηφίζει τον Στ. Κασιμάτη για την επανεκλογή του  «ως Δημάρχου με τον οποίο συνεργάστηκα επί σειρά ετών με συγκεκριμένα απτά αποτελέσματα».
Αυτά τα «αποτελέσματα» που επί χρόνια καταγγέλλει ο Στ, Κασιμάτης  εννοεί ; Διότι άλλα δεν έχει αναφέρει ο νυν δήμαρχος .
Γι αυτό καλό είναι ο κ. Χρήστου να αναφερθεί αναλυτικά σ ΄αυτά τα  αποτελέσματα που επικαλείται .
Όπως επίσης να απαντήσει και αν ήταν αληθή ή αναληθή όσα παραπάνω κατάγγειλε επί χρόνια σε βάρος του , ο κ. Κασιμάτης.
                            Η δήλωση
 Ολόκληρη η δήλωση του κ. Χρήστου , όπως αυτή αναρτήθηκε από την παράταξη του νυν  δημάρχου « Πολίτες Για Τον Κορυδαλλό – Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης», έχει ως εξής :

«Ο Στέφανος Χρήστου στηρίζει Σταύρο Κασιμάτη

Ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου με δήλωση του τάσσεται υπέρ της εκλογής του Σταύρου Κασιμάτη. Αναλυτικά, η δήλωση:

“Οι αυτοδιοικητικές εκλογές από μόνες τους κουβαλούν έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά.
Η αυτοδιοίκηση ως πυλώνας της δημοκρατίας, αποτελεί εγγύηση και προοπτική για το αύριο της χώρας.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολουθώ τις εξελίξεις στον Κορυδαλλό, την πόλη που υπηρέτησα με την αγάπη των συνδημοτών μου, επί 12 χρόνια ως Δήμαρχος και 4 χρόνια ως Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.
Συγχαίρω όλες τις παρατάξεις που μετείχαν με αυξημένο πολιτικό πολιτισμό στην όλη διαδικασία και έθεσαν τον εαυτό τους, στην κρίση των πολιτών, σ αυτό το «πανηγύρι» της Δημοκρατίας.
Μπροστά στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, πιστεύω ότι η σύγκλιση των πράγματι προοδευτικών δυνάμεων πρέπει να ξεκινήσει από τις τοπικές κοινωνίες για το αύριο της Ελλάδας. Για αυτό προκρίνω και στηρίζω την επανεκλογή του Σταύρου Κασιμάτη, ως Δημάρχου με τον οποίο συνεργάστηκα επί σειρά ετών με συγκεκριμένα απτά αποτελέσματα.
Είμαι σίγουρος, ότι την επόμενη ημέρα θα επικρατήσει πνεύμα προγραμματικής συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις, όμορες και μη για την προοπτική του Δήμου και των πολιτών του Κορυδαλλού μας!”.

 
 

About the author

More posts by