Πρέπει να θρηνήσουμε πρώτα  κι άλλα θύματα κ. Χουρσαλά  ;

 

 

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Σχιστό με τη διαχρονική αδιαφορία που επιδεικνύει ο δήμος Κορυδαλλού στα οξύτατα προβλήματα της περιοχής .

Ένα απ΄αυτά είναι ο κίνδυνος που διατρέχουν από  την ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων από  άμυαλους οδηγούς , στην οδό  Δερβενακίων .

Τα δυστυχήματα είναι σχεδόν καθημερινά  και δεν είναι λίγες οι φορές που η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα . Ακόμη και  θανατηφόρα ήταν κάποια απ΄αυτά.

Στο γνωστό λοιπόν «μοτίβο» της αδιαφορίας της διοίκησης Κασιμάτη, πορεύεται και η συνδιοίκηση  Χουρσαλά –Δημόπουλου.

Δεκαπέντε μήνες στο τιμόνι του δήμου  τίποτε δεν έχει πράξει   έστω γι αυτό το θέμα .

Αυτή μόνο την εβδομάδα σημειώθηκαν  τρία τροχαία στη συγκεκριμένη οδό καθιστώντας την , μια από τις πιο επικίνδυνες  όχι μόνο του Κορυδαλλού αλλά και της ευρύτερης περιοχής .

Όπως λένε οι περίοικοι οι  αιτίες είναι κι άλλες , πέραν της μεγάλης ταχύτητας των οχημάτων ,

Σύμφωνα μ΄ανάρτηση κατοίκου στα κοινωνικά δίκτυα που τράβηξε και τη σχετική φωτο του δυστυχήματος

« το φανάρι το βλέπεις τελευταία στιγμή καθώς βρίσκεται μετά από στροφή. Συνεπώς πρέπει να μπει φανάρι παλλόμενο πριν τη στροφή». Επίσης  ότι « ο  δρόμος στενεύει απότομα μετά την  στροφή  εξαιτίας παρκαρισμένων οχημάτων, και πρέπει να απαγορευτεί με κολωνάκια η στάθμευση».

Την ώρα που οι κκ Χουρσαλάς-Δημόπουλος , διαλαλούν ότι  έχουν 3 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους , γιατί δεν πράττουν τίποτε για το θέμα αυτό;

 
 

About the author

More posts by