Προσκλητήριο «διεύρυνσης» από Δημόπουλο

 grafeia dimos gia olousΠρόσκληση συμπόρευσης σ΄όλες εκείνες τις δυνάμεις που « χαρακτηρίζονται από μια ασίγαστη επιθυμία να συνεισφέρουν με την παρουσία τους στην υλοποίηση του οράματος , για έναν Δήμο πρωτοπόρο στην αλληλεγγύη, στην ανθρωπιά, στην κοινωνική δράση», απευθύνει , ο επικεφαλής της παράταξης « ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» , Γιώργος Δημόπουλος.

Σ΄ευχαριστήρια επιστολή του , προς όσους και όσες « τίμησαν με την ψήφο τους τον Συνδυασμό «Δήμος για Όλους» και αγκάλιασαν αυτήν την πρωτοβουλία που οργανώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» , επισημαίνει ότι δεν είχε « καμία οικονομική ή άλλη πολιτική στήριξη και παρόλα αυτά επιβραβεύτηκε από ένα σημαντικό τμήμα των συμπολιτών μας».

Όπως αναφέρει , «μόνο όπλο κι εφόδιό μας ήταν οι νέοι άνθρωποι που θέλησαν ασχοληθούν με την τοπική Αυτοδιοίκηση, το κοινό όραμα και το πάθος μας για τα κοινά».

Για αυτό, τονίζει , « δηλώνω ξεκάθαρα πως ο «Δήμος για Όλους» δε θα σταματήσει εδώ, αλλά θα συνεχίσει να είναι παρών, όπως κι εγώ ο ίδιος προσωπικά, για να προβάλλουμε τα δίκαια αιτήματα όλων των συνδημοτών μας και των εργαζόμενων στο Δήμο,  παλεύοντας συνεχώς και διεκδικώντας την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.

Πιστοί, λοιπόν, στις αρχές που εξαγγείλαμε και σταθεροί στο πρόγραμμά μας, θα προχωρήσουμε αναπτύσσοντας νέες δράσεις και πρωτοβουλίες, που θα στοχεύουν τόσο σε τομείς της παιδείας , όσο και στον αθλητισμό, στο περιβάλλον, στον πολιτισμό γενικότερα.

Ακόμη, ο «Δήμος για Όλους» θα συνεχίσει τοποθετώντας στο επίκεντρο της δράσης του τον άνθρωπο και ιδιαίτερα την ευπαθή ομάδα των ανέργων.

Το γνήσιο ενδιαφέρον μας για την πόλη του Κορυδαλλού, η όρεξη για δουλειά και δράση, μας ωθεί να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, με κάθε τρόπο στο Δήμο μας, ως ενεργοί πολίτες, πάντα ανοικτοί σε ιδέες και πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από μια ασίγαστη επιθυμία να συνεισφέρουν με την παρουσία τους στην υλοποίηση του οράματός μας, για έναν Δήμο πρωτοπόρο στην αλληλεγγύη, στην ανθρωπιά, στην κοινωνική δράση! Μπορούμε να το πετύχουμε όλοι μαζί!»

Επίσης , ευχαριστεί και τους συνυποψηφίους του, «που μαζί πορευτήκαμε σε αυτόν τον αγώνα και να τους διαβεβαιώσω, ότι θα είμαστε και πάλι, όλοι παρόντες, αναζητώντας  δυναμικά, λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας, πάντα κοντά στο Δημότη, με ανιδιοτελή θέληση για προσφορά» ενώ εύχεται  καλή επιτυχία στην επανεκλεγείσα Δημοτική Αρχή Κασιμάτη.