Πόλεμος κατά Κυλλάκου  από νεόκοπους ΣΥΡΙΖΑίους  πρώην «πράσινους» στον Κορυδαλλό

taxiasxon - kylakou
Σ΄έναν άνευ προηγούμενο πόλεμο κατά της υποψηφιότητας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ,  της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Πάμε Αλλιώς» , Καίτης Κυλλάκου στον Κορυδαλλό , έχει επιδοθεί  « σέχτα»  νεόκοπων ΣΥΡΙΖΑίων ,πρώην ΠΑΣΟΚ της πόλης .
Προωθώντας άλλη συγκεκριμένη υποψηφιότητα  και χρησιμοποιώντας τα μέσα και το ειδικό « βάρος» των θέσεων που κατέχουν , έχουν στοχοποιήσει την κυρία Κυλλάκου , προκειμένου στη συνέχεια να ευοδωθούν τα σχέδιά τους ,  για την άλωση  της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ  και την ανάδειξη αυτών στην τοπική ηγεσία του .
Μέχρι το 2012 ,  αποτελώντας το τοπικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ  και το μακρύ χέρι των μηχανισμών των τότε βουλευτών του ΠΑΣΟΚ , το εγκατέλειψαν ομαδικά , μετά την εκλογική του συντριβή   του  και προσέτρεξαν στον ΣΥΡΙΖΑ        Εθισμένοι στην εξουσία και αλοτριωμένοι απ΄αυτήν  , τα προνόμια της οποίας επί πολλά χρόνια  είχαν  ( διορισμένοι σε κρατικές θέσεις κ.α )  , αντιμετώπισαν τις έντονες επιφυλάξεις μέχρι απόρριψη , των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , τα οποία  τους γνωρίζουν πολύ καλά .
Μεταξύ αυτών που αντιτάχθηκαν σθεναρά στον επιχειρούμενο εισοδισμό  τους  ήταν και η Καίτη Κυλλάκου . Με μακρά , συνεπή  ιστορική  διαδρομή στην ανανεωτική αριστερά από το 1975 και στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ  από το 1989 , παραμένοντας στην πρώτη γραμμή   και  στα πολιτικά οδυνηρά «πέτρινα χρόνια» , όταν πολλοί από τους τωρινούς νεόκοπους το εγκατέλειπαν και αναδεικνύονταν  σε πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και επί Σημίτη και επί Γ. Παπανδρεύου .
Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ , στις δημοτικές εκλογές από το 2002  και υπεύθυνη για θέματα Αυτοδιοίκησης στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΝ και μετά του ΣΥΡΙΖΑ , η κυρία Κυλλάκου ,  έχει καταγείλλει με σφοδρότητα τις πολιτικές αλλά και τις συμπεριφορές πολλών εξ΄αυτών .
Και επειδή γνωρίζουν ότι τυχόν εκλογή της , ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , θα αποτελέσει « ταφόπλακα» για τα απώτερα σχέδιά τους, πολεμούν λυσσαλέα την υποψηφιότητά της .

 
 

About the author

More posts by