«Ράγισαν» καρδιές με όσα βίωσαν οι καθηγητές του δήμου Κορυδαλλού από την αναλγησία της διοίκησης Χουρσαλά

 

Οι  τραγικές στιγμές που βίωσαν τους  προηγούμενους μήνες αλλά και εξακολουθούν να βιώνουν οι δεκάδες καθηγητές των καλλιτεχνικών τμημάτων του δήμου Κορυδαλλού , αναβίωσαν μπροστά στα  « μάτια» των μελών του ΔΣ του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου .

Με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς, καθηγήτρια , εξιστόρησε πως εκείνη και το παιδί της , έμειναν να περάσουν με…72 όλο και όλο ευρώ ,   τους  3 τελευταίους μήνες και το ΠΑΣΧΑ.

Και σαν να μην έφτανε  μόνο αυτό , επί μέρες  μετά ,ο δήμαρχος , Νίκος Χουρσαλάς , συνέχισε να τους εμπαίζει , λέγοντας ότι τάχα δεν προέβλεπε κάτι διαφορετικό η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Κάτι που τελικά αποδείχθηκε παντελώς αναληθές .

Το μαρτύριο που έζησαν οι δεκάδες αυτοί εργαζόμενοι και η  κοινωνικά ανάλγητη και αντεργατική στάση του δημάρχου , θυμίζει τις πιο σκληρές εποχές  της Δεξιάς .Τις οποίες ακόμη και το κόμμα του , η  ΝΔ, , σήμερα απορρίπτει, αποδοκιμάζει  και θέλει να ξεχαστούν .

Επίσης και το σημαντικότερο ,  δείχνει τις επικίνδυνες ατραπούςπου ακολουθεί ο δήμος Κορυδαλλού , επί ημερών  δημαρχίας Χουρσαλά και όσων τον στηρίζουν με ” διάφορους” τρόπους.Οι .. φανεροί αλλά προπαντός οι «αφανείς» και δήθεν « προοδευτικοί»  συνοδοιπόροι του , στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 
 

About the author

More posts by