Ρεζιλίκι η “συγκέντρωση” της παράταξης ” Κασιμάτη”

 

” Τρεις και ο κούκος”μαζεύτηκαν στην εκδήλωση που επιχείρησε να διοργανώσει σε καφετέρια του Κορυδαλλού , η  άλλοτε κραταιά παράταξη “Κασιμάτη” και παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των εναπομεινάντων παραγόντων της .

Κυριολεκτικά μηδαμινή ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα  που απηύθυναν στους υπολοίπους -μη εκλεγέντες- υποψηφίους του συνδυασμού αλλά και στον ευρύτερο περίγυρο των φίλων του , που τα προηγούμενα χρόνια  τον στήριζαν δυναμικά.

Ούτε καν  όλοι – οι έξι- δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν απομείνει μετά τη διάσπαση στο συνδυασμό  πήγαν .Ούτε και ο ίδιος ο …Κασιμάτης , προφανώς μετά από ενημέρωση για το ρεζιλίκι που ήταν σ΄’ εξέλιξη.

Η συγκέντρωση αυτή επιβεβαίωσε την απόλυτη πολιτική ανυπαρξία  στην οποία έχει περιέλθει η άλλοτε κραταιά αυτή παράταξη  και εξέδωσε ουσιαστικά  την ληξιαρχική πράξη οριστικής διάλυσης της . Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν ορισμένοι όπως ο Δ. Χριστοφορίδης και Γρ. Γουρδομιχάλης να  δείξουν ότι τάχα ” υπάρχει” προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις δικές τους προσωπικές στρατηγικές .

Σύμφωνα λοιπόν  με πληροφορίες στη συγκέντρωση από τους έξι εναπομείναντες Δημοτικούς Συμβούλους απουσίαζε  η κυρία Ξένου Βράκα Ελευθερία με το σύζυγό της ο οποίος ήταν επί χρόνια αντιδήμαρχος και μετά Διευθυντής του Γραφείου του Σ. Κασιμάτη  και άλλοι  τέσσερις όλο κι όλο υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 
 

About the author

More posts by