Σε κατάσταση διάλυσης η νευραλγική Δημοτική Επιτροπή Παιδείας που έχει επικεφαλής τον Γουρδομιχάλη

Τίποτε τελικά δεν λειτουργεί σωστά στο Δήμο με τη διοίκηση Κασιμάτη.Ακόμη και η τόσο νευραλγική Δημοτική Επιτροπή Παιδείας , αρμόδια για το πιο σημαντικό τομέα , την Παιδεία.

Δευτέρα απόγευμα είχε κληθεί σε συνεδρίαση από τον εντεταλμένο ( και) σε θέματα Παιδείας , Δημοτικό Σύμβουλο και στενότατο πολιτικό συνεργάτη του κ. Κασιμάτη , τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη.

Και παρότι είναι …πολυπληθέστατη , παρόντες ήταν μόνο εκείνος και οι δυο συνάδελφοί του , Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι πρόεδροι των δυο Σχολικών Επιτροπών του δήμου. Από όλους τους υπολοίπους μόνο ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για Όλους”, Γιώργος Δημόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης, Φίλιππας Θεοφιλίδης.Όταν δε αποχωρούσαν έκαναν την εμφάνισή τους άλλα δυο άτομα, από τα 20 και πλέον που συμμετέχουν σ΄αυτήν.

Την κύρια ευθύνη για την κατάσταση αυτή φέρει η ίδια η διοίκηση Κασιμάτη , αφού αρκετά από τα μέλη της Επιτροπής ήταν δική της επιλογή .

Επίσης είναι φανερό ότι η προσωπική υπόθεση Γουρδομιχάλη (με την οποία ταυτίστηκε πλήρως ο κ. Κασιμάτης και σύσσωμη η παράταξή του) καθώς και οι προσωπικές ονομαστικές επιθέσεις του κατά συναδέλφων του διευθυντών και καθηγητών σχολείων του Κορυδαλλού, επειδή αυτός δεν ορίσθηκε ξανά Διευθυντής στο ΕΠΑΛ ,έχει διαταράξει συνθέμελα τις σχέσεις του δήμου με την εκπαιδευτική κοινότητα . Και φαίνεται ότι δεν πρόκειται να αποκατασταθούν όσο ο κ. Κασιμάτης , επιμένει να τον έχει να κάνει το “κουμάντο” στα θέματα της Παιδείας. Κάτι που πολλοί εκπαιδευτικοί το θεωρούν πρόκληση.

Ευθύνες όμως έχουν για την εικόνα διάλυσης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και οι άλλες -πλην του κ. Δημόπουλου- παρατάξεις της αντιπολίτευσης , που οι εκπρόσωποί τους δεν συμμετέχουν.

 
 

About the author

More posts by