Στέλνει απλώς έγγραφα και δεν κάνει τίποτε η διοίκηση Κασιμάτη για τις κεραίες τηλεφωνίας. Παρέμβαση Δημόπουλου

Συνεχώς νέες κεραίες κινητής τηλεφωνίας «ξεφυτρώνουν»  αυθαίρετα  στον Κορυδαλλό.  Η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη, ούτε καν παίρνει “ χαμπάρι” . Ούτε και όταν έχουν εγκατασταθεί  και έχει παρέλθει πολύς χρόνος .

Ακόμη όμως και όταν ενεργοί πολίτες της το καταγγέλλουν , ουδόλως “ ιδρώνει το αυτί της”.Εξαντλείται στα τυπικά , γραφειοκρατικά και από κει και πέραν …ΟΥΔΕΝ!

Παράδειγμα, η νέα κεραία τηλεφωνίας που σηκώθηκε ξαφνικά σε κτίριο επί της πλατείας της Αγ. Γεωργίου . Και η οποία “ βγάζει μάτι” από οποιοδήποτε σημείο της πλατείας και αν σταθείς.

Έπρεπε να το καταγγείλει  στις 5 Φεβρουαρίου 2019 ,  ο υποψήφιος δήμαρχος , Γιώργος Δημόπουλος , για να το πάρουν  “χαμπάρι” στο δήμο ( …όπως και στην υπόλοιπη αντιπολίτευση)  και να στείλουν όλο κι όλο μια  …επιστολή στην υπηρεσία του αρμόδιου υπουργείου , ρωτώντας αν είναι …νόμιμη ή παράνομη η κεραία  ( δημοσιεύεται παράπλευρα η » απάντηση» του αρμόδιου εντεταλμένου του Δήμου , κ. Γουροδμιχάλη , στην επιστολή που είχε στείλει ο κ. Δημόπουλος , μέρες πριν )

Λες και  δεν είναι αυταπόδεικτο αν είναι παράνομη . Διότι αν ήταν “νόμιμη” γιατί τότε  την έχουν “ καμουφλαρισμένη” ως “ καμινάδα”;

Ως νέοι “ Πόντιοι Πιλάτες” λοιπόν ,  κρυπτόμενοι πίσω από τη γραφειοκρατία, “ νίπτουν τας χείρας τους» για τις επιπτώσεις που έχει η λειτουργία της κάθε λεπτό στην υγεία των περιοίκων , που είναι κυριολεκτικά  μόλις δέκα  μέτρα από τα παράθυρα τους .

Την αδιάφορη αυτή στάση της διοίκησης Κασιμάτη και των στελεχών της , καταγγέλλει με δριμύτητα ο  επικεφαλής της παράταξης , “ Δήμος για Όλους”, Γιώργος Δημόπουλος .

Τόσο με ανακοινώσεις που ΔΙΕΝΕΙΜΕ σ΄ όλα τα σπίτια της περιοχής ενημερώνοντας τους  για το τι συμβαίνει αλλά και  …ενημερώνοντας αυτός , με επίσημο έγγραφο του ( 5/2/19)  ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ , την βαθιά νυχτωμένη μέχρι τότε  διοίκηση του δήμου .

Ο κ. Δημόπουλος ,  έχει καλέσει από τότε  την “κοιμισμένη”  διοίκηση Κασιμάτη , να δράσει  άμεσα και να πράξει ότι  κάνουν σ΄αυτές τις περιπτώσεις ΟΛΟΙ οι άλλοι δήμοι.

 
 

About the author

More posts by