Στήριξη  νίκης στον Δημόπουλο . Μαζί του και ο Κ. Νικητόπουλος

 

 

 

 

Στήριξη που ανατρέπει πλέον όλα τα « δεδομένα» και καθιστά την υποψηφιότητα του σε τροχιά νίκης , εξασφάλισε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης , « Δήμος για Όλους», Γιώργος Δημόπουλος.

Το πιο κορυφαίο στέλεχος της φιλελεύθερης παράταξης στον Κορυδαλλό, ο διακεκριμένος  καρδιολόγος ,επί χρόνια διευθυντής του ΙΚΑ Κορυδαλλού- Νικαίας  και  πρώην υποψήφιος δήμαρχος ,  Κώστας Νικητόπουλος, ανακοίνωσε δημόσια την στήριξη του , στην υποψηφιότητα του κ. Δημόπουλου.

Η  στήριξη του κ. Νικητόπουλου έρχεται να προστεθεί σ΄ εκείνη  του  επικεφαλής του συνδυασμού «Κορυδαλλός Πρώτη πόλη» ,Γιάννη Διάκου , που είχε ανακοινωθεί προ ημερών .

Και οι δυο προέρχονται από το λεγόμενο κεντροδεξιό χώρο και συμμετέχουν ήδη πολύ ενεργά στο συνδυασμό .

Η απόφαση και ένταξη τους αυτή , σηματοδοτεί επίσης τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου και χωρίς κομματικά χρίσματα συνδυασμού ,υπό τον Γιώργο Δημόπουλο .Ο οποίος, θα συνενώσει τις πιο δυναμικές και δημιουργικές δυνάμεις του Κορυδαλλού  για μια νέα πορεία της πόλης και ριζική ανατροπή της σημερινής επιδείνωσης της κατάστασης σ΄ όλους τους τομείς εξαιτίας της ανίκανης διοίκησης Κασιμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας , τις επόμενες ημέρες αναμένονται να ανακοινωθούν και άλλες σημαντικές στηρίξεις και εντάξεις στο συνδυασμό του κ. Δημόπουλου .Οι οποίοι επίσης θα πιστοποιούν την αδιαμφισβήτητη δυναμική νίκης που έχει αποκτήσει από τώρα η υποψηφιότητα του,

Νικητόπουλος

Την απόφαση στήριξης στον Γιώργο Δημόπουλο , ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος  και  γνωστός καρδιολόγος . Κώστας Νικητόπουλος ,επέλεξε μάλιστα να την ανακοινώσει  κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στο Σχιστό Κορυδαλλού , η παράταξη του  κ. Δημόπουλου.

Έχει ανάγκη για μια νέα πορεία η πόλη , υπογράμμισε ο κ. Νικητόπουλος, επισημαίνοντας ότι στα 12 χρόνια της θητείας της η διοίκηση Κασιμάτη , ότι όφειλε να πράξει , είχε όλο αυτόν τον τεράστιο χρόνο να το πράξει αλλά δεν το έκανε.  Γι αυτό , πρόσθεσε , δεν μπορεί να ζητεί την επανεκλογή της .

Ο κ. Νικητόπουλος παράλληλα ,   έχει ξεκινήσει  μεγάλη εκστρατεία  ενημέρωσης αλλά και κινητοποίησης για τις συνέπειες που θα  υπάρξουν σ΄όλους  τους ασφαλισμένους ,εξαιτίας των χειρισμών της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας , στο θέμα των  Οικογενειακών γιατρών.

Όπως  επισήμανε όμως ο κ. Νικητόπουλος , για όλο τον Κορυδαλλό , μόνο ένας οικογενειακός γιατρός έχει πιστοποιηθεί. Και αυτός σύμφωνα με το νόμο , μπορεί να έχει ως 2.500 το πολύ  ασφαλισμένους.

Ο κ. Νικητόπουλος,  στηλίτευσε και στο θέμα αυτό την στάση της διοίκησης Κασιμάτη , λέγοντας ότι σιωπά ενώ έχει χρέος να ασχολείται με όλα τα θέματα που είναι σημαντικά για τους δημότες της. Επίσης αναφέρθηκε στο ρόλο που οφείλει να διαδραματίζει ο  δήμος στα θέματα αυτά κάτι που τώρα δεν συμβαίνει .

 

 

 

 
 

About the author

More posts by