Στην κυκλοφορία η πλατεία Ελευθερίας μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου

Ανοίγει επιτέλους και δίδεται στην κυκλοφορία ο δρόμος περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας , στον Κορυδαλλό , που  εδώ και χρόνια παραμένει κλειστός για τα έργα του ΜΕΤΡΟ , προκαλώντας  σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα .

Μετά τις αλλεπάλληλες ψεύτικες – όπως αποδείχθηκαν – διαβεβαιώσεις που είχε δώσει στο παρελθόν , η πρώην  Δημοτική Αρχή Κασιμάτη, προκαλώντας την οργή των πολιτών για τον εμπαιγμό αυτό , η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ανακοίνωσε επίσημα  ότι μέχρι τέλος του μηνός  ( Νοεμβρίου) θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος .

Τη δήλωση αυτή μετέφερε  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ( 7/11) ως επίσημη ενημέρωση ο δήμαρχος , Νίκος Χουρσαλάς , μετά από συνάντηση που είχε με την κοινοπραξία που κάνει τα σχετικά έργα .

Σ΄ότι αφορά την πλατεία , πριν την Άνοιξη δεν θα είναι έτοιμη , δεδομένου ότι σημαντικά  έργα  είναι στον » αέρα» ή  …θα επανεκτιμηθεί από το δήμο η …αναγκαιότητα τους.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο , που διεξήχθη σχετική συζήτηση , παρέστησαν και ορισμένοι κάτοικοι που το πληροφορήθηκαν έγκαιρα αφού ο δήμος δεν  διένειμε στην περιοχή κανένα κάλεσμα . Οι κάτοικοι περιέγραψαν τι υπέστησαν όλα αυτά τα χρόνια , τις παλινωδίες και ψεύτικες υποσχέσεις _»διαβεβαιώσεις» που εισέπρατταν από τη πρώην διοίκηση Κασιμάτη.

Η οποία , ως γνωστόν , είχε φθάσει στο σημείο , να πλημμυρίσει το Κορυδαλλό , σε συνεργασία με την τότε ηγεσία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ , ότι όχι μόνο αυτά τα έργα θα ήταν έτοιμα εδώ και μήνες αλλά θα λειτουργούσε το ΜΕΤΡΟ από τον  Ιούνιο του ΄19.

Κι αυτό πότε; Όταν όλα ήταν ακόμη ένα απέραντο σκάμμα .Τέτοια τερατώδη ψέματα έχει πει και τώρα οι επίγονοι της , με απύθμενο πολιτικό θράσος  και παντελούς έλλειψης πολιτικού θάρρους , το παίζουν » Πόντιοι Πιλάτοι».Αμτό να ζητήσουν συγνώμη για τα τερατώδη αυτά ψέματα και που οι ίδιοι έλεγαν στις Δημοτικές Εκλογές , σε ομιλίες και συνεντεύξεις του , υφαρπάζοντας έτσι τη ψήφο πολλών Κορυδαλλιωτών .

 
 

About the author

More posts by