Στηρίζει Χουρσαλά η παράταξη Δημόπουλου

 

Να ψηφίσουν στο β΄γύρο των δημοτικών εκλογών ,  τον Νίκο Χουρσαλά , καλεί με απόφαση της , η παράταξη « Δήμος για Όλους» , του Γιώργου Δημόπουλου , που στον πρώτο γύρο κατέλαβε την τρίτη θέση.

Ο κ. Χουρσαλάς , με δημόσια ανακοίνωση του , συμφώνησε απόλυτα στους όρους του έθεσε επίσης δημόσια η παράταξη Δημόπουλου .

Οι όροι Δημόπουλου

 

Όπως αναφέρει σ΄ανακοίνωση της ,  η παράταξη «Δήμος για όλους»,  «συνήλθε σχεδόν στο σύνολο των υποψηφίων της και εν όψει των δημοτικών επαναληπτικών εκλογών στις 02/06/2019 και  αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Διατηρεί πλήρως την Οργανωτική πολιτική, αυτοδιοικητική και ιδεολογική της αυτονομία, συνεχίζει τον αγώνα στην βάση των αρχών και θέσεων της όπως αυτές έχουν διατυπωθεί και δημοσιοποιηθεί.
  2. Παραμένει αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα στην πλήρη εφαρμογή του προγράμματός της και δηλώνει:
  • Καμία συνεργασία με την Διοίκηση Κασιμάτη Έμμεση ή Άμεση – Σήμερα ή Αύριο.
  • Ζητά πλήρη έλεγχο και διαλεύκανση απ’ τα θεσμικά όργανα της πολιτείας στα ζητήματα που έχουν αναδειχθεί από φορείς και Δημοτικές Παρατάξεις στον τομέα της Παιδείας και αλλού.
  1. Καλεί τους πολίτες να καταδικάσουν το «χθες» της κακοδιοίκησης του ρεβανσισμού, των ημέτερων, της αλαζονείας, της ανυπαρξίας και της παρακμής.

Εφ’ όσον αυτά γίνουν δημοσίως αποδεκτά από τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά, καλούμε από τους φίλους συνδημότες να υπερψηφίσουν την υποψηφιότητά του για να απαλλαγούμε από το επικίνδυνο «χθες» στην πόλη».

Χουρσαλάς

Σ΄ανακοίνωση –απάντηση του , ο κ. Χουρσαλάς δηλώνει ότι « η  ανακοίνωση της παράταξης « Δήμος για Όλους» μας βρίσκει σύμφωνους και μάλιστα αποτελεί τη βάση για μια συνεργασία σε αυτοδιοικητικό πλαίσιο με άξονες  Διαφάνεια ,συμμετοχικότητα, κοινωνικός έλεγχος – σύνθεση δυνάμεων με όρους προγραμματικής σύγκλισης – δημιουργική ανανέωση».

Επίσης αναφέρει ότι « το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών αποτυπώνει με σαφήνεια  το αίτημα της ανανέωσης σε πρόσωπα , ιδέες αλλά  κυρίως νοοτροπία. Η απερχόμενη διοίκηση του δήμου αναλώνεται εδώ και 13 χρόνια στις ίδιες υποσχέσεις , ανακυκλώνοντας τα ίδια πρόσωπα σε θέσεις , ρόλους και αξιώματα, καθηλώνοντας την πόλη σε στασιμότητα .

Αφουγκραζόμενοι το αίτημα των δημοτών , αναγνωρίζουμε ως προτεραιότητα τη σύνθεση αυτοδιοικητικών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο ανατροπης της σημερινής καθεστωτικής διοίκησης».

 
 

About the author

More posts by