Στηρίζουν Σγουρό , Ιωακειμίδης , Παρασκευόπουλος , Λαγουδάκος

A140521_035a

Την ανοιχτή υποστήριξή τους στον Γιάννη Σγουρό , ενόψει του αυριανού β’ γύρου , εξέφρασαν ο Δήμαρχος Νικαίας , Γιώργος Ιωακειμίδης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Περάματος , Γιώργος Παρασκευόπουλος και Γιάννης Λαγουδάκος.

Την στήριξή του αυτή δήλωσαν , κατά τις συναντήσεις που είχε μαζί τους , ο Περιφερειάρχης Αττικής , Γιάννης Σγουρός , στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε σ΄όλους τους Δήμους του Πειραιά .

Ο κ. Σγουρός , με συνεργάτες του , επισκέφθηκε τους Δήμους Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκαιας-Αγ. Ιωάννου Ρέντη, Κορυδαλλού και Περάματος

Στο κέντρο της πόλης του Πειραιά και της Δραπετσώνας ο κ. Σγουρός επισκέφτηκε τους καταστηματάρχες, συνομίλησε με τους πολίτες σε ανοιχτούς χώρους.

Στη συνέχεια συναντήθηκε στο Δημαρχείο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος δήλωσε την εκτίμηση και την υποστήριξή του στο πρόσωπο του κ. Σγουρού και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Στη συνέχεια περιόδευσε στην Πλ. Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες της περιοχής.

Τέλος, επισκέφτηκε στο Πέραμα τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων κ. Λαγουδάκου και Παρασκευόπουλου, οι οποίοι εξέφρασαν με θερμά λόγια τη στήριξή τους στο Γιάννη Σγουρό.

 
 

About the author

More posts by