Στ. Κασιμάτης: »  Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζω την κυβέρνηση»

 

Απέλπιδες προσπάθειες κατέβαλλαν τους προηγούμενους μήνες κάθε λογής  σφουγκοκολάριοι , να πείσουν ότι ο ( πρώην ΠΑΣΟΚ , πρώην ΔΗΜΑΡ) και νυν ΣΥΡΙΖΑ , απερχόμενος δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης , δεν » αλλαξοπίστησε» ποτέ πολιτικά .Και δεν » θαμπώθηκε» και δεν στήριξε-ψήφισε ποτέ το νυν κυβερνών κόμμα , το ΣΥΡΙΖΑ.

Και τα έλεγαν αυτά εν γνώσει ότι ψεύδονταν . Διότι , δυστυχώς για εκείνους και τον ίδιο τον Κασιμάτη , που τώρα θέλει να κρύψει τις   πολιτικές κωλοτούμπες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και θα τον ζήλευε ακόμα και η Κομανέτσι ,υπάρχουν τα ΕΠΙΣΗΜΑ πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπου θέλοντας να δώσει διαπιστευτήρια στη νέα τότε κυβέρνηση Τσίπρα και να γίνει πιστευτός -αρεστός σ΄αυτήν , δημόσια δήλωνε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ , ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και για να μην υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία για τη νέα κομματική -πολιτική του «πίστη», φρόντιζε επίσης κάθε ι να εκφράζει δημόσιες ευχαριστίες ακόμη  σε υπουργούς κ.α.

Τώρα που όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί , προσπαθεί να παρουσιασθεί ότι …ποτέ δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ .

Όταν και  το …γκαζόν στο Δημαρχείο γνωρίζει, τι  έκανε και δεν έκανε για να εκλεγεί βουλευτής η ανιψιά του , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Νίνα Κασιμάτη, στις εκλογές του 2015.

Σε μια λοιπόν από αυτές τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τ, όπως    στη 12η Σ υ ν ε δ ρ ί α σ η , της 29ης Ιουνίου 2015  , δήλωνε  , όπως προκύπτει και από το σχετικό πρακτικό της , αντίγραφο του οποίου δημοσιεύουμε παράπλευρα ):

«Και βεβαίως υπάρχουν πολλά στελέχη και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης οι οποίοι στήριξαν, μεταξύ αυτών είμαι κι εγώ, οι οποίοι στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές. Συνεπώς η θέση μου είναι καθαρή και διατυπώνεται με σαφήνεια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Καθένας από την πλευρά του και σαν φυσικό πρόσωπο και σαν προσωπικότητα όπως είπατε έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να πάρει θέση σε αυτή την διαδικασία την πραγματική, απολύτως Δημοκρατική την διαδικασία του Δημοψηφίσματος που θα συμβεί την Κυριακή.

Εγώ είμαι καθαρός όπως ήμουνα καθαρός όλα αυτά τα χρόνια η θέση μου είναι ΟΧΙ θα ψηφίσω ΟΧΙ…. Είμαι καθαρός στηρίζω την Κυβέρνηση αυτή».

 

 

 
 

About the author

More posts by