Συγκέντρωση ήττας  πραγματοποίησε ο  Κασιμάτης

 

 

Την απάντηση που θα στείλουν με τη ψήφο τους στην κάλπη της 26 Μαίου , στην τραγική σ΄όλα για τον Κορυδαλλό απερχόμενη διοίκηση Κασιμάτη, φρόντισαν να την …προιδεάσουν από τώρα οι δημότες του.

Γύρισαν , ηχηρά , την πλάτη τους , από την πρώτη μετά από πέντε χρόνια δημόσια συγκέντρωση που αποτόλμησε να κάνει ο επικεφαλής του κατεστημένου στην πόλη μας , Σ. Κασιμάτης .

Η συγκέντρωση που διοργάνωσε στην πλατεία Αγ. Γεωργίου , ήταν μια οικτρή αποτυχία .

Παρά την παρουσία σύσσωμου του ΣΥΡΙΖΑ …όλου του Πειραιά . Ψηφοφόροι του οποίου είναι και ο Σ. Κασιμάτης και πολλά στελέχη του , όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχει καταγραφεί στα πρακτικά .Εξάλλου γι αυτό τον λόγο έχει πάρει και το επίσημο χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ , πριν λίγες ημέρες , όλοι θυμούνται την κάθοδο για στήριξη της υποψηφιότητας του, του ίδιου του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ , Πάνου Σκουρλέτη , του πρώην στενότατου συνεργάτη επί χρόνια του Άκη Τσοχατζόπουλου , Αντώνη Κοτσακά , που τώρα είναι μέλος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, του πρώην επίσης στενότατου συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου , Γιάννη Ραγκούση , που πριν λίγους μήνες « ανακάλυψε» κι αυτός τον ΣΥΡΙΖΑ , παρά το ότι τόσα χρόνια τον κατάγγειλε.

Η τεράστια κινητοποίηση που είχε προηγηθεί , δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα . Ενδεικτικό είναι ότι για τη συγκέντρωση αυτή , ο ίδιος ο Κασιμάτης , περιόδευε επικεφαλής κλιμακίου Δημοτικών Συμβούλων του , σ΄όλο τον Κορυδαλλό . Ακόμη και στο …Σχιστό , μοιράζοντας τη σχετική πρόσκληση .

Επίσης , δυο βδομάδες τώρα , ολόκληρο ο μηχανισμός τους , στο δήμο, δεν ασχολιόταν με τίποτε άλλο , εκτός από τη συγκέντρωση κάνοντας χιλιάδες τηλεφωνήματα και στέλνοντας ακόμη περισσότερα μηνύματα .

Παρ΄όλα αυτά το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινό . Η συγκέντρωση ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας ώρας κατά τη διάρκεια της οποίας γίνονταν απεγνωσμένα και τηλέφωνα για να μαζευτεί κόσμος .Τελικά οι συγκεντρωμένοι δεν ήταν παραπάνω από 250.

Όταν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που παρουσιάστηκαν ήταν …60 , σύσσωμοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες που έχουν τοποθετηθεί σε «ημέτερες» θέσεις στις υπηρεσίες του δήμου , το πολυπληθές προσωπικό που απασχολείται στα γραφεία της ηγετικής ομάδας του Κασιμάτη , οι « επίσημοι» κ.α .

Για τον λόγο αυτό με πανώ και άλλα , είχαν κλείσει περιμετρικά την πλατεία. Αφήνοντας μόνο το κέντρο , από το άγαλμα ως το συντριβάνι,όπου είχαν τοποθετήσει και …δεκάδες καρέκλες για να «γεμίσουν» το χώρο.

 
 

About the author

More posts by