Συγκέντρωση Δημόπουλου στο Σχιστό ενάντια στην παντελή αδιαφορία  του ΣΥΡΙΖαίου Κασιμάτη

 

Ηχηρή απάντηση  θα δώσουν την Κυριακή , 9 του μηνός , οι κάτοικοι του Σχιστού , με την αναμενόμενη μαζική συμμετοχή του , στην συγκέντρωση που διοργανώνει ο επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους» , Γιώργος Δημόπουλος , στο 6ο ΚΑΠΗ ( 11 πμ) απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου .

Ο κ. Δημόπουλος και η παράταξή  του , είναι οι  μόνοι  όλα αυτά τα χρόνια που έχουν αναδείξει τόσο με ερωτήσεις και τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και με συνεχείς περιοδείες στην περιοχή αλλά και μέσω εφημερίδων , τα τεράστια προβλήματα που έχει η περιοχή .

Επίσης είναι εκείνος που στηλιτεύει με δριμύτητα την παντελή αδιαφορία του Συριζαίου Δημάρχου ( και πρώην ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) , Σ.Κασιμάτη . Ο οποίος όλα αυτά τα  12 (!) χρόνια της διοίκησης του  έχει αδιαφορήσει παντελώς. Αλλά και με τις πράξεις του , υποβαθμίσει την περιοχή  αφήνοντας την , αφήνοντας την δίχως παιδικό σταθμό , δίχως γυμνάσιο ή λύκειο , δίχως άλλες βασικές υποδομές  όπως έχουν οι υπόλοιπες συνοικίες του Κορυδαλλού .

Το κυριότερο όμως  είναι ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει πράξει για την πάταξη της ανομίας  και την ασφάλεια των πλιτών και των περιουσιών των πολιτών από διάφορες κοινωνικές  ομάδες που δρούν εκεί. Το μόνο  στο οποίο έχει προβεί σε 1-2 συναντήσεις « εθιμοτυπικού» χαρακτήρα , για να βγεί φωτογραφία και να τη δημοσιεύσει προκειμένου να δείξει ότι τάχα « ενδιαφέρθηκε».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρά το οξύτατο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή κυρίως από του ΡΟΜΑ , τα 8 τελευταία χρόνια μόνο  1-2 φορές απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο , όταν για άλλα , πολύ πιο μικρής σημασίας αφιέρωσε συνεδριάσεις επι συνεδριάσεων και δεκάδες ώρες συζητήσεων .

 
 

About the author

More posts by