Συνεχίζουν να ρημάζουν  τον Κορυδαλλό οι  ληστές

Σχεδόν κάθε μέρα καταγράφεται πλέον και μια  διάρρηξη σε μαγαζιά και οικίες στον Κορυδαλλό . Ποτέ άλλοτε δεν έχουν καταγραφεί τόσες  διαρρήξεις.

Οι  διαρρήκτες έχουν πλέον αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό  από την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης , που δεν διστάζουν να κτυπήσουν και στα πιο πολυσύχναστα μέρη , που η κίνηση –διέλευση των οχημάτων  δεν σταματά ποτέ.Όπως στην οδό Αθηνάς .

Πριν λίγες  ημέρες  άλλο ένα κατάστημα , έπεσε θύμα τους.

Αυτή τη φορά , ξήλωσαν στην κυριολεξία  τα προστατευτικά ρολά που είχε  τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης τους , στέλνοντας « σήμα» ότι κανένα  δεν είναι πλέον ασφαλές .

«Θύμα» το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας  κά , που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Χαρ. Τρικούπη , στο φανάρι.

Ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, οι ληστές , έσπασαν τα ρολά , δένοντας τα  προφανώς με αλυσίδα και τραβώντας τα με το αυτοκίνητο τους .  Κι όλα αυτά ανενόχλητοι, σε μια από τις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες του Κορυδαλλού .

Οι  καταστηματάρχες είναι σ΄απόγνωση , αφού δεν έχουν πλέον  κανένα για τους προφυλάξει :

Αφού από τη μια , η κυβέρνηση με την « Κορυδαλλιώτισα» υπουργό Παπακώστα δηλώνει ότι «  όλα βαίνουν καλώς» και  έχουμε « μείωση» της εγκληματικότητας…

Και από την άλλη , η διοίκηση Κασιμάτη στο δήμο , αδιαφορεί και σιωπά , λες και δεν συμβαίνουν όλα αυτά  στην πόλη της , αλλά σ΄άλλη.

Ακόμη και τώρα , ο απερχόμενος δήμαρχος , Σ. Κασιμάτης αποφεύγει να θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο , για να μη δυσαρεστήσει την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ , της οποίας είναι ψηφοφόρος  και υποστηρικτής της.

Έτσι , ούτε καν  ένα απλό ψήφισμα διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν και με το οποίο να ζητείται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη , ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή , δεν έχει σταλεί !