« Τά ΄κουσε» γερά ο Κασιμάτης στον  παιδικό σταθμό της  Πόντου

paidikos stathos2Χαμός μαθαίνουμε ότι έγινε κατά την επίσκεψη του απερχόμενου Δημάρχου , Σταύρου Κασιμάτης , στον παιδικό σταθμό της οδού Πόντου .
Ο κ. Κασιμάτης , που αποφεύγει και δεν έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα καμία περιοδεία  στον Κορυδαλλό , προφανώς λόγω  της άποψης που έχει η κοινωνία της πόλης για την απερχόμενη Δημοτική του Αρχή , έχει περιορισθεί σε επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς , όπου ζητά τη ψήφο των γονέων των νηπίων .
Παρά τις καταγγελίες συνυποψηφίων του , ότι  είναι απαράδεκτη  η πρακτική της μετατροπής τέτοιων δομών  , σε χώρους  προεκλογικής  δράσης Κατά την επίσκεψή του , στον παιδικό σταθμό της οδού Πόντου , στον Αι- Γιώργη , πληροφορούμαστε ότι με το που εμφανίσθηκε , εισέπραξε την κατακραυγή  των γονέων που βρίσκονταν εκεί για την ακαταλληλότητα του κτιρίου και τη γενικόττερη κατάσταση που επικρατεί στους Σταθμούς της πόλης .
Η « υπόσχεσή» του , ότι μετά τις εκλογές θα  αναζητήσει  άλλο χώρο  για τη μετεγκατάστασή του , κάθε άλλο παρά τους καθησύχασε, αντίθετα τους εξόργισε ακόμη περισσσότερο ,αφού το εξέλαβαν ένα ακόμη « θỨ. 

 
 

About the author

More posts by