Τέλος ο Μελάς .Ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

 

Την οριστική απόφαση του , να μην  θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Κορυδαλλού , στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου , ανακοίνωσε ο μέχρι τώρα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο , Γιάννης Μελάς.

Ήδη εδώ και πολύ καιρό πολλά στελέχη του – Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν διαφοροποιηθεί ενώ ως παράταξη  δεν είχε καμία συλλογική δράση  και ο ίδιος καμία πολιτική παρέμβαση  στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια .

Επίσης ελάχιστα ήταν τα θέματα , στα οποία ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια  μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο και σχεδόν μηδαμινά όσα έθεσε εκείνος με δική του πρωτοβουλία.

Ο κ. Μελάς,  επί χρόνια ήταν στενότατος συνεργάτης του δημάρχου , Στ. Κασιμάτη .

Το 2013 είχε ανεξαρτητοποιηθεί εκτοξεύοντας βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του  .Καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο  οι αλληλοκατηγορίες τους ακόμα και σε ζητήματα ηθικής και αξιοπρέπειας είχαν μετατρέψει σε « βούρκο» την εκλογική μάχη του Μαίου του 2014. Και μετά …απέραντη σιωπή . Καμία μα καμία συνέχεια και από τους δυο , σ΄ όσα αλληλοκατηγορούνταν !

Παράλληλα και οι δυο , στις εκλογές εκείνες  «διαγκωνίζονταν» σε « αντιμνημονιακή» ρητορική και  μένος απαρνιόμενοι ουσιαστικά το μέχρι τότε πολιτικό τους παρελθόν.

Αξιοσημείωτο τέλος είναι το γεγονός ότι την απόφαση του  να μην κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος , δεν επέλεξε να την ανακοινώσει πρώτα στους πολίτες του συνδυασμού ή συγκαλώντας την ( εναπομείνασα) παράταξή του .

Αντίθετα τη γνωστοποίησε με επιστολή που απέστειλε σε …πολιτικό κόμμα!!!!!!!!!

 
 

About the author

More posts by