Τέτοιο « σύγχρονο»  Δήμο  «οραματίζονταν» Χουρσαλάς-Δημόπουλος

 

«Ξεχειλίζει» από « καινοτόμες» και « εκσυγχρονιστικές» μεθόδους αλλά και  «νοικοκυροσύνη» ο δήμος Κορυδαλλού , επί ημερών συνδιοίκησης Χουρσαλά –Δημόπουλου.

Οι δυο παράγοντες που προεκλογικά  υπόσχονταν μια « σύγχρονη» πόλη και τόσα άλλα , με τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου της θητείας τους , αποδεικνύουν  τι εννοούσαν .

Ακόμα και στις « θεαθήναι» παρεμβάσεις τους  « φροντίζουν» να καθιστούν σαφές τι « υπόσχονταν».

Όπως συνέβη και  την Παρασκευή  31 Ιουλίου , στην πλατεία Μέμου .

Εμβρόντητοι πολίτες που ήταν στην πλατεία  είδαν  κατά τις 11 το πρωί ,   συνεργείο του δήμου , να  καταφθάνει εκεί και στη συνέχεια υπό τις οδηγίες του επικεφαλής , ένας εκ των εργαζομένων με μια απλή μάνικα ( χωρίς πίεση) να ξεκινά να καταβρέχει  …επί ώρα , ένα συγκεκριμένο μόνο  πολύ μικρό τμήμα της πλατείας , τάχα  ως « πλύσιμο».

Αυτό λοιπόν που θα μπορούσε να κάνει η υδροφόρα του δήμου σ΄ελάχιστα λεπτά , όχι μόνο σ΄αυτό το τμήμα  αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της πλατείας , η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου επέλεξε  τη γνωστή μέθοδο περασμένων δεκαετιών .

Και μάλιστα εν μέσω καύσωνα με τον δύσμοιρο εργαζόμενο κάτω από τον καυτό ήλιο και κάθε τόσο με λίγο νερό να προσπαθεί να δροσιστεί .

Όταν ετησίως ο δήμος εισπράττει από τα δημοτικά τέλη για την καθαριότητα 5-6 εκατομμύρια ευρώ και τα οποία είναι από τα πιο υψηλά μεταξύ των δήμων όλης της χώρας.

Όπως τέλος προαναφέραμε κανένα άλλο σημείο της πλατείας δεν πλύθηκε . Προφανώς στη « λογική» της γνωστής ρήσης  περί  νοικοκυροσύνης , « μόνο όσα βλέπει η πεθερά».

 
 

About the author

More posts by