Τα δίνουν όλα για την «Προοδευτική». Επιστρέφει στο «κλουβί»

  Από τις 3 Ιουλίου , 14 « ήρωες» , με απόφαση δικαστηρίου, ανέλαβαν τις τύχες της ιστορικής ομάδας του Κορυδαλλού  , της « Προοδευτικής»,

Σκοπός τους , να αναστρέψουν τη διαλυτική πορεία της  και να την  οδηγήσουν και πάλι «σε ασφαλή μονοπάτια». Βοηθώντας την ,  να νομιμοποιηθεί και να την οργανώσουμε , να συμμετάσχει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες με επιτυχία στο πρωτάθλημα και του χρόνου να επανέλθει στη Γ’  Εθνική».

Στις 9 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο που ήταν ορισμένο από την επιτροπή σωτηρίας.

Νομιμοποίησε την διοίκηση  αυτή , η οποία πλέον περιμένει  να καθαρογραφεί η απόφασης, έτσι ώστε να μπορεί κι επίσημα να προκηρύξει  Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη απ΄αυτές  διοίκησης με θητεία 2 χρόνων  .Κάτι , που όπως διαβεβαιώνουν θα πράξουν άμεσα!

Μέχρι τότε η διοίκηση  αυτή σε  άτυπες μαζώξεις φιλάθλων που πραγματοποιεί , τους ενημερώνει για όσα αφορούν την ομάδα ( οικονομικά , γηπεδικό , αγωνιστικά θέματα κ.α ),  στα πλαίσια, όπως τονίζουν «  της πλήρης διαφάνειας που επικρατεί στο σύλλογο και γνωρίζοντας τη γραφειοκρατία στα δικαστήρια και στις δημόσιες υπηρεσίες και είναι λόγος που καθυστερούν όλα… όπως και η καθαρογραφή της απόφασης που σύμφωνα με το δικηγόρο αυτή θα κάνει από ένα έως τρεις μήνες».

Όσο για το γηπεδικό που βασανίζει την ομάδα  και αφορά τη φυσική της έδρα, τα πράγματα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις και που είναι και ορατές πλέον, τα επόμενα 24ωρα  θα ναι όλα έτοιμα για την επιστροφή  στης «στο κλουβί».

Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται και οι εργασίες ανακαίνισης των χωρών των αποδυτηρίων .

 
 

About the author

More posts by