Τα « ρίχνει» στον Χουρσαλά ο Δημόπουλος μετά το “ξεπουπούλιασμα” του

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού , δεν λέει κιχ για όλα αυτά , ούτε όμως και στις κοινές συνεδριάσεις των δημοτικών ομάδων των παρατάξεων τους ,  σχετικά με όσα  προσάπτει στο δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά , σε συναντήσεις που έχει μ΄ άλλους παράγοντες της πόλης .

Ο λόγος για τον επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους», Γιώργο Δημόπουλο και αναπληρωτή  δημάρχου , όπως επιθυμεί να τον αποκαλούν  ,που συμμετέχει- “συνδιοικεί” στη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά.

Ο κ. Δημόπουλος , στον τελευταίο « ανασχηματισμό»  του κ. Χουρσαλά  « ξεπουπουλιάστηκε». Αν και τον άφησε αντιδήμαρχο Οικονομικών , τον  ξωπέταξε από την σημαντικότατη Οικονομική Επιτροπή , μην αφήνοντας τον ούτε ως απλό μέλος ενώ μέχρι  τώρα ήταν πρόεδρος της. Κάτι που δεν  συμβαίνει σε κάνενα μα κανέναν  άλλο Δήμο πανελλαδικά !

Κι αυτό  διότι είναι αδιανόητο να μη συμμετέχει ο …καθ΄ ύλην αρμόδιος  αντιδήμαρχος. Είναι όπως έχουμε γράψει,  στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικής –Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), να μη συμμετέχουν οι υπουργοί …Εξωτερικών και Άμυνας!

Μετά τον «ανασχηματισμό» λοιπόν  ο κ. Δημόπουλος , επιδόθηκε σε σειρά κατ΄ιδίων  συναντήσεων στο γραφείο του και σε καφετέριες , με δημοτικούς  συμβούλους και άλλους παράγοντες του Κορυδαλλού.

Σ΄αυτές απέλπιδα ήταν η προσπάθεια του , να «πείσει» ότι δεν υποβαθμίστηκε  ενώ παράλληλα  «χιονοστιβάδα» ήταν  η κριτική που ασκούσε στον ίδιο τον Χουρσαλά και συγκεκριμένους  αντιδημάρχους , που είναι στον  στενό πυρήνα του δημάρχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες , αυτό που αποκόμισαν  συνομιλητές του ήταν ότι θεωρεί  τον  εαυτό του « σωτήρα» του Δήμου , πως «όλα περνούν από τα χέρια του»  κ.α

Ότι όμως αρνητικό , ολιγωρία και λάθος , σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες , τα «χρεώνει» στον νυν Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους  του «κύκλου» του.

Το μόνο τελικά που πέτυχε ήταν να επιβεβαιώσει την κοινή πλέον πεποίθηση  για το τι πραγματικά είναι  η τωρινή Δημοτική Αρχή του Κορυδαλλού και οι συμμετέχοντες σ΄αυτήν!

 

 

 
 

About the author

More posts by